ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

spitikos-xalvas-farsalwn

Υλικά

180γρ αμύγδαλα

1 φλιτζάνι ηλιέλαιο

2 φλιτζάνια κορν φλαουερ

3φλιτζάνια ζάχαρη

4 φλιτζάνι νερό

8 κουταλιές σούπας ζάχαρη

Εκτέλεση

Καβουρδίζετε τα αμύγδαλα. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα 8 κουταλιά ζάχαρη να γίνουν καραμέλα, σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, μόλις είναι έτοιμη η καραμέλα, ρίχνουμε τα υλικά από το μπολ και ανακατεύουμε συνέχεια, μόλις σφίξει ο χαλβάς, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και αδειάζουμε σε ένα ταψί και είναι έτοιμος.

Βαγγέλης (Δ2)

 

Top