Το πρώτο άρθρο

ΑΠΟ: Γαρμπιδάκη Σοφία - Απρ• 15•13

Τα Ζώα

  Καλωσορίσατε στο 2ο τεύχος του περιοδικού »Με το νι και με το σίγμα».Το τεύχος αυτό είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στα Ζώα.Ελπίζουμε να το απολαύσετε διαβάζοντας τα άρθρα που έγραψαν οι συντάκτες μας και να μας σχολιάσετε με τα καλύτερα σχόλια!!

  Εδώ,θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε άρθρα που θα έχουν ποικίλες πληροφορίες για ζώα διαφόρων ειδών (θαλάσσια,ζώα στη στεριά κ.α.).Επίσης θα διαβάσετε για το πώς πρέπει να φροντίζουμε ένα ζωάκι και πολλά τέτοια θέματα.Εκτός από αυτά,θα έχετε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε φωτογραφίες ζώων αλλά και ενδιαφέροντα βιντεάκια!Θα γνωρίσετε ζώα τα οποία μπορεί να μην τα έχετε ακουστά ή και να τα έχετε όμως να μην ξέρετε πληροφορίες για αυτά.

  Τα άρθρα μας,θα σας κάνουν να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο των ζώων και να μάθετε εξαιρετικά πολλές πληροφορίες για αυτόν από εμάς. Θα μεταφέρουμε τη σκέψη σας σε έναν κόσμο μαγικό τον οποίο θα λατρέψετε!!Και αυτός είναι ο Κόσμος των Ζώων.Ελπίζουμε να έχετε ένα υπέροχο και μαγευτικό ταξιδάκι στον κόσμο αυτό και να μας γράψετε με σχόλια,τις εντυπώσεις σας!!!

ΣΤ’1

2 Comments

  1. Καλή επιτυχία με το νέο σας τεύχος που είναι αφιερωμένο στα ζώα. Πολύ καλή επιλογή και ωραίο θέμα. Εύχομαι καλή συνέχεια …

Σχολιάστε

Top