Το πρώτο άρθρο

ΑΠΟ: Γαρμπιδάκη Σοφία - Απρ• 25•13

 ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤ1

  Γειά σας!!Καλώς ορίσατε στο 4ο τεύχος του περιοδικού μας.Ελπίζουμε να διαβάσετε τα άρθρα του με όρεξη και να μας σχολιάσετε με τα καλύτερα σχόλια.

  Σε αυτό το τεύχος θα μπορέσετε να διαβάσετε και να μάθετε για διάφορες δράσεις που κάνει το τμήμα μας,σε διάφορα θέματα.Ήδη έχουμε κάνει πάρα πολλές δράσεις και πολλές από αυτές χρησίμευσαν εξαιρετικά!!!

  Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα και να μπείτε στο κλίμα του τεύχους,στις 5 Φεβρουαρίου 2013 ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας στο Διαδίκτυο.Εμείς είχαμε ετοιμάσει παρουσιάσεις και διάφορα παιχνίδια και εκείνη την ημέρα έγινε μια ημερίδα στο σχολείο,στις τάξεις Γ’,Δ’,Ε’,ΣΤ’.Φυσικά και αυτό χρησίμευσε πολύ και θα χρησιμεύσει.

  Διαβάζοντας τα άρθρα του τεύχους,θα γνωρίσετε τη δουλειά που κάνουμε και τις διάφορες δράσεις μας.Και για να ξέρετε,το τμήμα μας κάνει πάρα πολλά τέτοια άρα θα έχετε να διαβάσετε και να σχολιάσετε μπόλικα πράγματα!!Καλή πλοήγηση!!

ΣΤ1

2 Comments

  1. Συγχαρητήρια στην αρχισυντάκτρια του περιοδικού μας και καλή επιτυχία στο νέο σας τεύχος. Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που αν και προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, δείχνουν ακόμα το κέφι τους, την αγάπη τους και την όρεξή τους για δημιουργία.
    Εύχομαι να συνεχίσετε και στο Γυμνάσιο που θα πάτε σε λίγους μήνες με ακόμα περισσότερες δράσεις και έργα.

    Ο Δάσκαλος της Τάξης

Σχολιάστε

Top