Let’s do it Greece

Λ10

Την Κυριακή 30 Απριλίου στις 10.30 συγκεντρωθήκαμε στην παραλία Μαρκοπούλου . Όλοι είχαμε τον ίδιο σκοπό , να καθαρίσουμε την παραλία . Με την βοήθεια του καιρού και του Δήμου Ωρωπού καταφέραμε να μαζέψουμε όλα τα σκουπίδια . Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο !

Αφροδίτη Μέξη, Στ΄τάξη

Με σύνθημα : «Ας αλλάξουμε τον κόσμο , αλλάζοντας το περιβάλλον μας» ολοκληρώσαμε τις δράσεις μας για το Let’s do it Greece την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 καθαρίζοντας την παραλία μας!.

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας  σε όλη την Ελλάδα με εκατοντάδες άλλα σχολεία για να καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο μέρα!»                                             Οι δραστηριότητες μας ξεκίνησαν  στο σχολείο από τις 23/4. Κάναμε έκθεση ζωγραφικής, ενημερώσεις για την ανακύκλωση, καθαρίσαμε το προαύλιο και τις τάξεις μας , καθαρίσαμε τον υδροβιότοπο δίπλα στο σχολείο μας. Σκοπός αυτών των δράσεων είναι να αποκτήσουμε φιλική στάση  απέναντι στο περιβάλλον και να μάθουμε τρόπους για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων.

Eυχαριστούμε πολύ τη SANITAS που μας  διέθεσε 30 σακούλες ανακυκλώσιμων, 64 σακούλες απορριμμάτων και 120 ζευγάρια γάντια για τις δράσεις μας!

 

Σχολιάστε

Top