Προτάσεις για Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις, από Αντωνία Μανιατάκη Α3

ΑΠΟ: 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - Δεκ• 16•17

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων δείχνει ότι οι άνθρωποι θέλουν να περνούν τις διακοπές των Χριστουγέννων σε μέρη που θα προσφέρουν αξέχαστες αναμνήσεις ξεφεύγοντας τελείως από την καθημερινή ρουτίνα. Όμως υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να βρίσκονται σε χειμερινή διάθεση και άλλοι προτιμούν να επισκέπτονται πιο ζεστές περιοχιές. Παρακάτω υπάρχουν εντυπωσιακά και πανέμορφα μέρη για όλα τα γούστα:

1.Λαπωνία  – Φιλανδία

Ονομάζεται και  αλλιώς  ως το Χωριό του Αη Βασίλη. Είναι η τέλεια επιλογή για ταξιδιώτες που προτιμούν το πολύ χιόνι και το πολύ κρύο. Υπάρχουν και πολλά ζεστά ροφήματα που είναι ικανά να σου αφήσουν  τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε και το Ροβανιέμι στη Φιλανδία και να νιώσετε ξανά παιδί.

 

2.Πήλιο – Ελλάδα

Το Πήλιο έχει διαφορετικές όψεις κάθε εποχή , είναι μαγευτικό καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τον χειμώνα που οι πλαγιές του απογυμνώνονται φανερώνεται μια επιβλητική ομορφιά. Ο συνδυασμός του γυμνού βουνού με τα τρεχούμενα νερά να κυλούν για να «ακουμπήσουν» τη θάλασσα σε συνδυασμό με τη θέα στο Αιγαίο ή στον Παγασητικό θα σας καθηλώσει. Ο στολισμός είναι λιτός , μα η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα διάχυτη. Η τέλεια επιλογή για όποιον επιθυμεί ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές.

Top