ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΑΠΟ: 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - Απρ• 24•14

DSC02550

 

Από  τον Αντώνη Γράντζα του Γ1

 

Το γυμνάσιό μας σε συνεργασία με τον καθηγητή της γυμναστικής του 2ου Λυκείου Παλλήνης κ.Καπνιά,  οργάνωσαν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μεικτής Γ΄ γυμνασίου με τη μεικτή ομάδα της Α΄ Λυκείου . Παρά το ότι το ματς αυτό ήταν μόνο σαράντα πέντε λεπτά και χωρίς ημίχρονο,  μπήκαν πολλά γκολ.

 

Η  προπονήτρια της ομάδας του γυμνασίου ήταν η Κα Σκορδή και η σύνθεση της ομάδας ήταν:

-Ομουρίδης

-Δημήτρης Βάσιος

-Βισάρ

-Κώστας Παπαχρήστος

-Μιχάλης Κοκκινίδης

-Αλέξανδρος Λημνιός

Προπονητής της ομάδας του Λυκείου και διαιτητής ήταν ο Κος .Καπνιάς και η σύνθεση της ομάδας ήταν:

-Γιάννης Γκίκας

- Δάκης Δρακόπουλος

-Θανάσης Γκόλιας

-Βασίλης Κλειτσάκης

-Βασίλης Οικονόμου

-Κων/νος Νταλαμπιρας

-Ευάγγελος Αυλωνίτης

DSC02552

        Ο αγώνας  είχε ως εξής: Το γυμνάσιο σκοράρει από την άσπρη βούλα στο έβδομο λεπτό  με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Λημνιός, στο δέκατοπέμπτο λεπτό ο παίκτης του λυκείου Δρακόπουλος έλαβε κίτρινη κάρτα. Στο εικοστό λεπτό το γυμνάσιο ξανασκοράρει πάλι από πέναλτι ενώ  ο παίκτης και τερματοφύλακας του λυκείου Γκίκας λαμβάνει κίτρινη κάρτα στο ίδιο λεπτό. Στο εικοσιένα ο παίκτης του λυκείου Γκόλιας σκοράρει και μειώνει σε 2-1, ενω τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κοκκινίδης με πέναλτι αυξάνει τα τέρματα για τους »μικρούς»  σε 3-1. Το λύκειο στο εικοστό έβδομο λεπτό κάνει αλλαγή και αυτό το κάνει άλλη μια φορά στο τριάντα επτά, όπου μπαίνει μέσα ο Οικονόμου.Στο τριάντα εννιά ο Κλιτσάκης μειώνει σε 3-2 ενώ στο σαράντα τέσσερα ο Οικονόμου με τρομερό σουτ φέρνει την ισοφάριση 3-3.  Στις καθυστερήσεις ο Κοκκινίδης με προσωπική του προσπάθεια σκοράρει και διαμορφώνει το τελικό σκορ 4-3.

Οι παίκτες του Λυκείου στο τέλος ήταν νευριασμένοι γιατί σε κάθε βρισιά που λέγανε ο διαιτητής έδινε πέναλτι στο Γυμνάσιο. Βέβαια κατά  την διάρκεια  του αγώνα οι παίκτες του γυμνασίου δεν βρίσανε και για αυτό το λύκειο  δεν πήρε πέναλτι.Νίκησε λοπόν το Γυμνάσιο εξαιτίας της ικανότητας των παικτών του, αλλά και  της ωριμότητας και της ψυχραιμίας τους!

DSC02549

Σχολιάστε

Top