ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Το σχολείο μας ξεκίνησε την λειτουργία στις 11/09/2010. Βρίσκεται στην περιοχή Ομόνοια του Δήμου Παύλου Μελά και συστεγάζεται με το 2ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης, σε νεόδμητο κτίριο στην οδό Παπανικολή 42 (διασταύρωση οδού Λαγκαδά με Λεωφόρο Στρατού) του δήμου Σταυρούπολης.

. Το ωράριο λειτουργίας είναι πάντοτε πρωινό (08:15 -14:10). Οι καθηγητές μας έχουν άριστη εκπαιδευτική και παιδαγωγική κατάρτιση. Το κτίριο είναι σύγχρονο με άψογη υλικοτεχνική υποδομή και εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών. Διαθέτει αμφιθέατρο όπου πραγματοποιούνται όλες οι ενδοσχολικές εκδηλώσεις και αίθριο εσωτερικό χώρο για τη συγκέντρωση των μαθητών την ώρα της προσευχής αλλά και στα διαλείμματα όταν επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Το σχολείο μας μπορεί, εύκολα, να υποδεχθεί άτομα με κινητικά προβλήματα αφού υπάρχει ειδική ράμπα και ανελκυστήρας. Ο αύλειος χώρος διαθέτει γήπεδο μπάσκετ, 4 γήπεδα βόλεϊ και κερκίδες.  Το υπόγειο χρησιμοποιείται ως βοηθητικός χώρος για την πραγματοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων, γυμναστικής αλλά και ως αποθήκη. Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι ευήλιες και εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Είναι φωτεινές λόγω της ηλιοροφής και ζεστές το χειμώνα. Το σχολείο μας διαθέτει εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, εργαστήριο Πληροφορικής και δανειστική Βιβλιοθήκη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης