ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ!!

    Εκτός από τον πλανήτη που ζούμε, υπάρχουν ακόμα εννιά πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Το ηλιακό μας σύστημα«ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ»

Αυτή η σχολική χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της. Όλη αυτή την εβδομάδα, στο σχολείο μας, είχαμε δραστηριότητες πολύ ευχάριστες» ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»

Όλοι εμείς οι μαθητές της Γ1 τάξης, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα,και η δασκάλα μας Πονηρού Πετρούλα, θα θέλαμε να» ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ»

ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι, 1 ποτήρι ζάχαρη, 1 ποτήρι σταφίδες, 1 κουταλιά μέλι, χλιαρό νερό, 2 κουταλιές λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζυμώνουμε«ΑΓΓΕΙΑ- ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΕΣ»

Η δουλειά των αγγειοπλαστών είναι να πλάθουν αγγεία. Για να τα φτιάξουν , χρειάονται χώμα και νερό. Αφού τα ζυμώσουν,» ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΨΩΜΙ»

Το φθινόπωρο, οι γεωργοί οργώνουν τα χωράφια. Αργότερα, παίρνουν ένα μεγάλο τσουβάλι που έχει σπόρους και σπέρνουν με αυτούς το«ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ»

Ο σκύλος είναι το αγαπημένο μου ζώο. Έχει μια γλυκιά μουσούδα, το τρίχωμά του είναι απαλό και χνουδωτό και του«Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ»

Την μαμά μου την αγαπώ πάρα πολύ. Μας φροντίζει συνέχεια εμένα και τα αδέρφια μου. Στη γιορτή της, της πρόσφερα» ΑΧΙΛΛΕΑΣ»

Ο Αχιλλέας, όταν σκοτώθηκε ο Πάτροκλος, ξεχύθηκε στη μάχη σαν μανιασμένο λιοντάρι. Αφού όμως ο Έκτορας του κρυβόταν συνεχώς μέσα» ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ»

Ο Δούρειος Ίππος είναι ένα τεράστιο άλογο από ξύλο , κούφιο από μέσα που το έφτιαξαν για να καταλάβουν την» ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ»

ΥΛΙΚΑ: χαρτιά άσπρα, μαρκαδόροι, χαρτί κουσίνας(το εσωτερικό ρολό), κόλλα, κουτί από παιχνίδι ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Για να φτιάξουμε την τηλεόρασή μας πρώτα

Top