Το νέο μας προαύλιο!!

Ήρθε ο Σεπτέμβρης και τα σχολεία άνοιξαν! Μαζί και το δικό μας , το 3ο Δημοτικό Παλλήνης. Το σχολείο μας είναι χτισμένο δίπλα στο πάρκο της Κάντζας εδώ και πολλά χρόνια , από το 1974!

Είναι πολύ όμορφο αλλά είχε κάποιες ατέλειες.. Μια από αυτές ήταν το προαύλιο, ένα προαύλιο παλιό και επικίνδυνο. Πολλές φορές τραυματίστηκαν μαθητές, πολλές φορές πλημμύρισε από τη βροχή και ήταν επιθυμία όλων να επισκευαστεί. Είχαν γίνει πολλές προσπάθειες τα τελευταία χρόνια από τους δασκάλους μας , το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και όλους τους γονείς για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι θα έπρεπε να το φτιάξουν.

Φέτος  ο Δήμος είχε υποσχεθεί ότι θα το επισκευάσει  και όλοι περιμέναμε να γυρίσουμε σε ένα διαφορετικό σχολείο. Έτσι και έγινε , τα μηχανήματα και οι τεχνικοί έκαναν δουλειά  όλο το καλοκαίρι και το προαύλιο μας ήταν το Σεπτέμβρη σχεδόν έτοιμο!

Τώρα περιμένουμε να  φτιάξουν τις γραμμές για το γήπεδο του μπάσκετ και αν θέλουν μπορούμε να τους δώσουμε και κάποιες ιδέες ακόμα όπως σκίαση πάνω από τις κερκίδες και βάψιμο εξωτερικά του σχολείου με ωραία χρώματα.

Ελπίζω όλοι να χαρούμε το σχολείο μας και να έχουμε μια υπέροχη χρονιά!!

 

Κωνσταντίνα Κοροβέση, Ε2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης