Η Γιορτή της 17ης Νοεμβρίου

ΑΠΟ: ΚΑΡΤΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Ιαν• 20•19

Στις 16/11 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή της 17ης Νοεμβρίου, στην οποία συμμετείχε μια ομάδα μαθητών του σχολείου μας από την δευτέρα λυκείου. Η ομάδα αποτελούνταν από 9 παιδιά και κατέβαλαν αρκετή προσπάθεια και χρόνο από τις σχολικές τους υποχρεώσεις για να βγει ένα  αποτέλεσμα που θα χαροποιούσε ιδιαίτερα τους συμμαθητές τους και τους καθηγητές που θα παρακολουθούσαν αυτήν την σχολική γιορτή. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι μαθητές είχαν πολύ πίεση, άγχος και ενθουσιασμό για αυτό που πήγαιναν να πραγματοποιήσουν. Κατέβαλαν πολλές προσπάθειες και έκαναν πολλές πρόβες προκειμένου να επιτύχουν το τελικό αποτέλεσμα το οποίο τους δικαίωσε !  Η επιτυχημένη ανάγνωση του χρονικού, αλλά και η ικανοποιητική παρουσία της χορωδίας δικαίωσαν τους υπεύθυνους καθηγητές που επέλεξαν την ομάδα των συμμετεχόντων στη σχολική γιορτή.

http://3lyk-komot.rod.sch.gr/3gel/images/photos/2018-19/nov1.jpg

Την  ώρα της γιορτής όλοι οι μαθητές παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον και παρέμειναν ήσυχοι μέσα στην αίθουσα όπου γινόταν η γιορτή. Αυτό που φάνηκε να τους άρεσε περισσότερο είναι τα τραγούδια που ερμήνευσε η χορωδία, τα βίντεο που είχα επιλεχθεί να παρουσιαστούν, τα ποιήματα που απήγγειλαν οι μαθητές με συνοδεία το αρμόνιο καθώς και οι νέες πληροφορίες που έμαθαν για αυτήν την επέτειο από τους εκφωνητές. Προς το τέλος υπήρξε ένας λόγος από τον διευθυντή του σχολειού μας που εξέφραζε τα ευχαριστήρια στους υπεύθυνους καθηγητές, στους μαθητές που συμμετείχαν στην γιορτή αλλά και στο ήσυχο ακροατήριο! Στο τέλος η χορωδία έδωσε το έναυσμα για να αρχίσει ο εθνικός ύμνος!

Έτσι τελείωσε η γιορτή με απόλυτη επιτυχία και θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα για όλους τους μαθητές του σχολείου για μια ανάλογη συμπεριφορά στο μέλλον!

Σχολιάστε

Top