La Casa de Papel

ΑΠΟ: kimondel - Φεβ• 20•19

casa de papel

Η τέλεια ληστεία (La casa de papel) είναι ισπανική τηλεοπτική σειρά που αρχικά προβλήθηκε από τις 2 Μαΐου μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2017 στο ισπανικό κανάλι Antena 3 με συνολικά 15 επεισόδια. Το Netflix αγόρασε τη σειρά αργότερα και ξεκίνησε την προβολή της τον Δεκέμβριο του 2017, έτσι το κοινό της αυξήθηκε κατακόρυφα και έγινε η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix ενώ εμφανίζεται στις 10 πιο δημοφιλείς σειρές στις προτιμήσεις του κοινού στο IMDb.

Τα γεγονότα της  σειράς διαδραματίζονται στην Ισπανία, όπου μία ομάδα από εννέα ληστές με επικεφαλή τον «El Proffesor» αποφασίζουν να ληστέψουν το διεθνές νομισματοκοπείο. Η επιθεωρητής Raquel  έχει αναλάβει την υπόθεση και προσπαθεί να σταματήσει τα σχέδια των ληστών. Στην σειρά φαίνονται οι διαπροσωπικές σχέσεις ανάμεσα στους ληστές και όχι μόνο. Οι διάφορες ανατροπές στην πλοκή της σειράς κρατάνε τους θεατές in the edge of their seats!

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Úrsula Corberó (Τόκιο), Álvaro Morte (Προφέσορας), Álvaro Morte (Βερολίνος) και πολλοί άλλοι.

Προσωπικά πιστεύω πως η συγκεκριμένη σειρά είναι μια από τις καλύτερες σειρές του Netflix και η πλοκή της πολύ ενδιαφέρουσα. Την σειρά αποφάσισα να την δω τυχαία, παρόλο που είχα ακούσει για αυτήν παλαιότερα. Είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος από τους εξαιρετικά καλοχτισμένους χαρακτήρες και την χημεία μεταξύ τους. Το τέλος της σειράς ανατρεπτικό μεν, προβλέψιμο δε. Δεν θα πω κάτι παραπάνω για την σειρά ώστε να την δείτε οι ίδιοι και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Την σειρά την βαθμολογώ 4.5/5 αστέρια!

Πηγές: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97_%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1_%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1

 

 

 

 

Σχολιάστε

Top