Νεκροταφείο ζώων

ΑΠΟ: kimondel - Απρ• 02•19

Νεκρωταφίο Ζώων
Προβολή Συνημμένου

Εδώ και δεκαετίες, το όνομα του Στίβεν Κινγκ είναι συνώνυμο λογοτεχνικών ανατριχίλων και υπεύθυνο για μία πληθώρα κινηματογραφικών / τηλεοπτικών μεταφορών, πάντα έτοιμων να ξυπνήσουν τους εφιάλτες ανυποψίαστων (και μη) θεατών. Ανέκαθεν οι παραγωγοί έβρισκαν έμπνευση στις σκοτεινές ιστορίες του, απλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ο Στίβεν Κινγκ είναι παντού: «Το Αυτό», «Μαύρος Πύργος», «Castlerock», «Η Ομίχλη», «Gerald’s Game», «1922», «Νυχτερίτες»… Οι προσαρμογές του έργου του King του τρόμου, έχουν αυξηθεί τουλάχιστον δέκα φορές το τελευταίο έτος και στην περίπτωση που περιμένατε μία παύση, γελιέστε.

Το Entertainment Weekly κυκλοφόρησε πρόσφατα πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Pet Semetary» σε σκηνοθεσία των Κέβιν Κολς και Ντένις Γουιντμάιερ («Starry Eyes»), που αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Κινγκ που εκδόθηκε το 1983 και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τη Μέρι Λάμπερτ το 1989.

Στο «Νεκροταφείο Ζώων» (η ταινία είχε κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Νεκροταφείο Ζωντανών»), η οικογένεια Κριντ μετακομίζει σε ένα παλιό, εξοχικό σπίτι στο Μέιν. Ο νεαρός γιατρός, η όμορφη σύζυγος, η χαριτωμένη κόρη, ο αξιαγάπητος γιος, ένας χαδιάρης γάτος και ένα υπέροχο σπίτι. Τίποτα δεν φαίνεται πως θα χαλάσει την ειδυλλιακή εικόνα της οικογένειας. Πολύ κοντά στο σπίτι, όμως, κρύβεται μια απειλή, ένα ξέφωτο όπου γενιές και γενιές μικρών παιδιών θάβουν τα πεθαμένα ζωάκια τους. Τζέισον Κλαρκ, Έιμι Σάιμιτζ και Τζον Λίθγκοου κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Έτοιμοι για μερικά τετράποδα…ζόμπι; Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, καθώς και την αφίσα της ταινίας που θα κλείσει το φετινό SXSW Festival στο Τέξας ενώ αναμένεται στις αίθουσες τον Απρίλιο.

Πληροφορίες:
Σκηνοθεσία: Κέβιν Κολς & Ντένις Βιντμάιερ
Ηθοποιοί: Τζέισον Κλάρκ, Έιμι Σέιμετζ, Τζον Λίθγκοου
Διάρκεια: 100 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

https://youtu.be/FMueHqYqkUs

Πηγές: http://www.cinemagazine.gr/nea/arthro/stephen_king_pet_sematary_first_look-130966649/ 18/03/2019
http://odeon.gr/gr/?q=node/1680 18/03/2019

Σχολιάστε

Top