Ομάδα ΛΟΓΟΥ-ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ 2019

ΑΠΟ: ΔΟΥΡΓΟΥΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ - Απρ• 12•19

Το  Κολλέγιο Ανατόλια διοργάνωσε κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 τους Ε΄ Αγώνες Λόγου στις εγκαταστάσεις του σχολείου του από τις 15 εώς 17 Μαρτίου.

anatolia-los

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από 11 μαθητές του, οι οποίοι  συμμετείχαν σε όλα τα αγωνίσματα του ( Προτρεπτικός Λόγος , Αυθόρμητος Λόγος, Διττοί Λόγοι και Εκφραστική Ανάγνωση). Ο Προτρεπτικός Λόγος είναι ένα ατομικό άθλημα στο οποίο ο διαγωνιζόμενος είχε στη διάθεση του 30 λεπτά να επεξεργαστεί το θέμα που του δίνονταν και στη συνέχεια μέσα σε 5.15 λεπτά.

Κατά την προετοιμασία τους, οι μαθητές εργάζονταν σε θέματα ( δοσμένα από τις υπεύθυνες καθηγήτριες) τα οποία αντιστοιχούσαν στα αγωνίσματα του κάθε μαθητή και στη συνέχεια παρουσίαζαν τον λόγο τους στην υπόλοιπη ομάδα. Τρεις μέρες πριν τους αγώνες, το κολέγιο έστειλε τα θέματα για κάθε αγώνισμα σε όλα τα σχολεία που έπαιρναν μέρος . Τη στιγμή που ήρθαν στα χέρια στην ομάδα του σχολείου μας, οι μαθητές εργάζονταν ασταμάτητα σύμφωνα με το αγώνισμα τους βρίσκοντας επιχειρήματα για κάθε ένα από αυτά.

Σχολιάστε

Top