Συνέντευξη από τους πρωταγωνιστές

ΑΠΟ: ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Απρ• 12•19
Συνέντευξη από τους πρωταγωνιστές

Παίκτης της ομάδας του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής παραχώρησε συνέντευξη για το δραματικό τελικό Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

-Ποια είναι τα συναισθήματά σου για την έκβαση του αγώνα;

-Νομίζω πως το αποτέλεσμα μας αδικεί, καθώς στο 2ο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από μια στιγμή απροσεξίας στην άμυνα. Κατά τ” άλλα, πιέσαμε για το γκολ και δημιουργήσαμε καταστάσεις για να το πετύχουμε, αλλά μας πρόδωσε η τύχη. Ένα ωραίο ταξίδι έφτασε άδοξα στο τέλος του.

-Ακούγονται από πλευρά σας έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του αγώνα. Ποια είναι η τοποθέτησή σου;

-Σίγουρα δεν μπορεί να καθορίσει μόνο η διαιτησία την έκβαση του αγώνα, ωστόσο θεωρώ πως σε κάποιες φάσεις αδικηθήκαμε. Συγκεκριμένα, προς το τέλος του αγώνα ο αντίπαλος στόπερ ανέτρεψε τον αρχηγό της ομάδας μας μέσα στη μεγάλη περιοχή. Πιστεύω ότι ο διαιτητής έπρεπε να δείξει πέναλτι, καθώς το μαρκάρισμα ήταν αντικανονικό.

-Όπως γνωρίζεις, η ομάδα της Ξάνθης αναδείχτηκε πέρυσι Πρωταθλήτρια Ελλάδος. Επηρέασε αυτό την ψυχολογία σας πριν από το ματς;

-Υπήρξα συμπαίκτες με αυτά τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα της Ξάνθης. Διαθέτουν πολύ ταλέντο, αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου την ψυχολογία μας, καθώς αυτό αποτελούσε ένα επιπλέον κίνητρο να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στον πρωταθλητή. Πιστεύαμε εξίσου στις δικές μας δυνάμεις και ήμασταν σίγουροι πως, αν δεν κερδίσουμε, σίγουρα θα τους δυσκολέψουμε.

-Ο τελικός στιγματίστηκε με επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα. Ποια είναι η γνώμη σου;

-Από την πλευρά μου, σίγουρα καταδικάζω τα επεισόδια και γενικότερα είμαι κατά της βίας. Βέβαια, δεν πρέπει να λησμονήσουμε την αιτία που οδήγησε στην όξυνση της κατάστασης. Θεωρώ απαράδεκτο ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας να στρέφεται προς τους μαθητές-οπαδούς μας και να προκαλεί με διάφορες χειρονομίες. Όμως, δεν ήταν αρκετά ψύχραιμη και η αντίδραση από πλευράς μας. Ευτυχώς αποτράπηκαν τα χειρότερα.

Σχολιάστε

Top