Κριτική κινηματογραφικής ταινίας : «ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΚΑΜ»

ΑΠΟ: ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - Ιουλ• 10•18
Κριτική κινηματογραφικής ταινίας :   «ΚΑΝΤΟ  ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΚΑΜ»

Κριτική κινηματογραφικής ταινίας :

«ΚΑΝΤΟ  ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΚΑΜ»

 

Καθώς ετοιμάζαμε το άρθρο για το γυναικείο ποδόσφαιρο, ανακαλύψαμε μια πολύ ωραία κινηματογραφική ταινία, με τίτλο : «ΚΑΝΤΟ  ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΚΑΜ». Την είδαμε παρέα ένα φθινοπωρινό απόγευμα καταλάβαμε ότι σε όποια χώρα κι αν ζει κάθε έφηβος αντιμετωπίζει το δικό του πρόβλημα.

Η πρωταγωνίστρια είναι μια νεαρή Ινδή η οποία ζει στο Λονδίνο και ονειρεύεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, ένα κυρίως αντρικό σπορ, και να γίνει επιτυχημένη… όπως ο Μπέκαμ!

Όμως το όνειρό της έρχεται σε αντίθεση με τις επιλογές που έχει κάνει γι’ αυτήν η οικογένειά της: σπουδές και γάμο με σύζυγο κοινής με εκείνους καταγωγής…

 

 

 

 

 

Η άποψή μας: Στην ουσία η ταινία μιλά για τη δύσκολη πορεία των εφήβων προς την ενηλικίωση και για το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να έχει το δικό του όνειρο, όσο κι αν ο περίγυρός του το θεωρεί… παράξενο.

Σας προτείνουμε να την δείτε λόγω των πολλών μηνυμάτων που περνά, αλλά και γιατί θα διασκεδάσετε, αφού είναι μια ταινία γεμάτη όνειρα, κέφι, εφηβική ζωντάνια και… ποδόσφαιρο.

 

Νεφέλη Χαλακατεβάκη Β5,                             Ανδριάνα Τσακοπιάκου Β5, Μαρία Λάππα Β5                           Χριστίνα Μόσαλου Β5

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Top