Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

ΑΠΟ: ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - Ιουλ• 10•18
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με τις δράσεις του στηρίζει τη σχολική κοινότητα και συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας του σχολικού χώρου και της σχολικής καθημερινότητας.

Τη φετινή χρονιά πραγματοποίησε τις συνήθεις δράσεις του : σχολικά ημερολόγια, κοπή πίτας, εκδηλώσεις σε συνεργασία  με το 15μελές , συμμετοχή στις εκδηλώσεις του σχολείου , οικονομική ενίσχυση της εκδρομής της Γ’ τάξης, αναμνηστικά στους αποφοίτους  της Γ΄, οικονομική στήριξη για την έκδοση του περιοδικού.

Επιπλέον προχώρησε σε βάψιμο των κοινοχρήστων χώρων,  αγορά αθλητικού υλικού, μαντηλιών για παρέλαση, μουσικών οργάνων, βιβλίων και υλικών για τη διαμόρφωση του χώρου της βιβλιοθήκης.

Αυτή τη χρονιά αποχωρούν από το σύλλογο δύο μέλη του , η Νένα Μίχα και η Ντίνα Αρβανίτη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς  τη διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε αυτά τα 4 χρόνια και ευχόμαστε το σχολείο μας να είναι πάντα δημιουργικό και πρωτοπόρο. Θεωρούμε τους εαυτούς μας  και τα παιδιά μας πολύ τυχερούς που υπήρξαμε μέλη της σχολικής κοινότητας του 4ου Γυμνασίου Πετρούπολης. Καλή συνέχεια σε όλους.

 

Σχολιάστε

Top