Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

 

Από τη Μυρτώ Βαριάμη

Τίτλος: Χριστουγεννιάτικο χωριό

Πότε: 11.12.13 – 31.12.13  

Που: Μαρίνα Μυτιλήνης - Μυτιλήνη

Περιγραφή

Εορταστική ατμόσφαιρα στη μαρίνα Μυτιλήνης, με το Χριστουγεννιάτικο χωριό που διοργανώνει η εταιρεία Happy fun σε συνεργασία με την ΗΧΩ Α.Ε., να ανοίγει τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ζήσουν την ξενοιασιά, τη λάμψη και τη γοητεία των ξεχωριστών αυτών ημερών. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δεκάδες παιχνίδια και αληθινό παγοδρόμιο. 
Παράλληλα, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργήσουν καταστήματα με γλυκά, δώρα και παιχνίδια. 
Στη διάρκεια των εορτών αναμένεται να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και συναυλίες στο πνεύμα των ημερών, που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. 
Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν πιθανόν το Σάββατο 14 / 12 / 2013

peter pan

Τίτλος: Στη χώρα του Πήτερ Παν

Πότε: 20.12.13 – 22.12.13  

Που: Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης - Μυτιλήνη

Περιγραφή

Η θεατρική ομάδα «πασπARTτου» παρουσιάζει σε 4  παραστάσεις το έργο «Στη Χώρα του Πήτερ Παν» στις 20 – 21 – 22 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Η παράσταση ανεβαίνει μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της Φάνιας Βαλάσση.

Περίληψη
Ο Πήτερ Παν, το αιώνιο αγόρι, είναι ο αγαπημένος ήρωας των παραμυθιών των τριών παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ. Η Γουέντυ, ο Τζον και ο Μάικλ δεν ξέρουν ότι τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Πίτερ Παν υπάρχει και μάλιστα θα τους προσκαλέσει να ταξιδέψουν μαζί του και να γνωρίσουν τη Χώρα του Ποτέ. Εκεί όπου όλοι μένουν για πάντα παιδιά.
Με τη βοήθεια της Τίνκερμπελ και της μαγικής της σκόνης, θα πετάξουν για τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους, καθώς ο Κάπτεν Χουκ με τους πειρατές του παραμονεύουν…

Ώρες παραστάσεων

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου: 21.00

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου: 12.00 και 16:00

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου: 12.00

 

Σχολιάστε

Top