Το αυτόματο αυτοκίνητο της BMW i3

Συγκλονιστικό!! BMW i3

 cq5dam.resized.img.585.low.time1448878020421

To BMW i αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα βιώσιμης κινητικότητας. Αντιπροσωπεύει το όραμα των ηλεκτρικών αυτοκίνητων και των υπηρεσιών κινητικότητας, την εμπνευσμένη σχεδίαση και τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας premium που καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη βιωσιμότητα. Και συναρπάζει με τα πρωτοποριακά αυτοκίνητα: το BMW i3, ένα αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων για τις μετακινήσεις εντός πόλης που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα, και το BMW i8, που αποτυπώνει το μέλλον των σπορ αυτοκινήτων.
Ηλεκτρικά και ηλεκτρισμένα: κάθε λεπτομέρεια, κάθε χαρακτηριστικό στο BMW i3 με eDrive έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί τους έντονους ρυθμούς της ζωής στην πόλη. Κινούμενο από έναν ηλεκτροκινητήρα μηδενικών ρύπων, το BMW i3 εγγυάται την κινητικότητα εκεί όπου απαιτείται περισσότερο: στα αστικά κέντρα όπου ήδη ισχύουν περιορισμοί κυκλοφορίας για ορισμένα αυτοκίνητα. Από οικολογικής άποψης, το BMW i3 εντυπωσιάζει με τις τιμές επιτάχυνσης, εν κινήσει ή ακόμα και από στάση. Με την μπαταρία υψηλής τάσης (μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης) η οποία εξασφαλίζει αυτονομία έως και 160 km, καλύπτει όλους τους προορισμούς, ακόμα και στα προάστια μιας μεγαλούπολης. Επιπλέον, επιτρέπει τις άνετες σύντομες εξορμήσεις χωρίς να ανησυχείτε για την αυτονομία.
Το πιο προοδευτικό σπορ αυτοκίνητο: πιο αποδοτικό, χάρη στην αεροδυναμική σχεδίαση και την έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους με ανθρακονήματα. Μεγαλύτερη βιωσιμότητα – με τα ανακυκλώσιμα υλικά στο εσωτερικό. Χωρίς να υπολείπεται σε δυναμική και σπορ εμφάνιση. Χωρίς συμβιβασμούς, αλλά με τον ιδανικό συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης και υπευθυνότητας.

Τ.Μιχάλης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης