Ο Ιαβέρης στη Λαμία!

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Φεβ• 12•18

Επιμέλεια άρθρου: Γεωργίτση Ξ, Γεωργίτση Ν. Συλαίου Ε.

20180131_183714α  ιαβερης1

 

Στις 31 Ιανουαρίου 2018  στο Αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμίεων, η πολιτιστική ομάδα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας παρακολούθησε το σεμινάριο  οδικής συμπεριφοράς του κ. Αναστάσιου  Μαρκουῒζου (ΙΑΒΕΡΗ).

Ο Ιαβέρης, κορυφαίος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, που κατάφερε στην δεκαετία του 70-80 να ξεπεράσει στις ειδικές διαδρομές του Διεθνούς Rally Ακρόπολις, τους ξένους παγκόσμιους «θεούς» των Rally για τουλάχιστον 20 φορές, έδωσε και συνεχίζει να δίνει και την ψυχή του ακόμη για την προστασία των Ελληνόπουλων από τους φρικαλέους κινδύνους που καραδοκούν στους φονικά εχθρικούς δρόμους.

Στην ομιλία του παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους με απλό αλλά παραστατικό, τσεκουράτο και χειμαρρώδη λόγο. Σοκαριστήκαμε από τα  βίντεο που συνόδευαν τα λόγια του και είδαμε κατάματα τα λάθη που κάνουν οι «έξυπνοι»  οδηγοί στους ελληνικούς δρόμους. Ο Ιαβέρης τόνισε στην ομιλία του την οδική συμπεριφορά που επιβάλλεται να έχουν οι οδηγοί, ώστε να πάψει να αποτελεί πρώτη αίτια θανάτου στις ηλικίες 18-44 ετών τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα.

Στο τέλος της ομιλίας του διανεμήθηκε  δωρεάν το βιβλίο Οδικής Συμπεριφοράς και Ασφάλειας Εθνικό Θέμα.

Δείτε το ενημερωτικό υλικό της σχολής οδικής συμπεριφοράς στο παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.iaveris.gr/images/ethniko_thema_book.pdf

Δείτε αποσπάσματα από την ομιλία του κυρίου Ιαβέρη:

Σχολιάστε

Top