Επίσκεψη σε έκθεση φωτογραφίας «Μέχρι την άκρη του κόσμου»

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Δεκ• 20•13

Η δημοσιογραφική ομάδα του 7ου Γυμνασίου Λαμίας επισκέφτηκε  την έκθεση φωτογραφίας του Λαμιώτη φωτογράφου κ. Μαλούκου Θανάση με θέμα: «Μέχρι την άκρη του κόσμου».  Ο φωτογράφος μάς ξενάγησε στην έκθεση του, δίνοντας πληροφορίες για τα μέρη όπου ταξίδεψε. Γνώρισε απομονωμένες φυλές της Ασίας , της  Αμερικής, της Αφρικής και της Ωκεανίας και μας μίλησε για τον πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής, τον πολιτισμό και τη θρησκεία αυτών  των φυλών όπως τους είδε μέσα από το φωτογραφικό του φακό.

 

 

Η ομάδα πήρε συνέντευξη από την υπεύθυνη της Πινακοθήκης κα. Παπαευθυμίου, η οποία μας τόνισε την καινοτομία του θέματος της έκθεσης που φιλοξενήθηκε. Εικόνες από ταξίδια σε διαφορετικές ηπείρους όπου μέσα από τις εικόνες μεταφέρεται πολιτισμός διαφορετικός από τον δικό μας, αλλά και στοιχεία, χρώματα, τρόπος ζωής μόρφη των ανθρώπων και έθιμα των ανθρώπων εκείνων των περιοχών.

Ακόμη αναφέρθηκε στο κίνητρο φιλοξενίας της έκθεσης, το υλικό  προέρχεται από περιοχές της Γης πολύ μακρινές και έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να το γνωρίσουν οι δημότες της Λαμίας εύκολα και ανέξοδα.

 

One Comment

  1. Ο/Η αποστολια λέει:

    Περάσαμε όμορφα και είδαμε απίστευτα πράγματα από τις ξένες χώρες!!!

Σχολιάστε

Top