Η εμπειρία μας από της οργάνωσης μιας ραδιοφωνική εκπομπής!

ΑΠΟ: ΠΡΟΣΜΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Μάι• 16•22

 

radio 9Κατά την παρουσία μου στο ραδιοφωνικό σταθμό πριν την έναρξη της ηχογραφήσεις των βασικών συναίσθημα ήταν η ανυπομονησία σχετικά με την έναρξη της ερωτήσεις που πρόκειται να υποβληθούν εκ μέρους μου στον εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ αλλά και το τελικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης αισθανόμουνα περήφανος τόσο για το προσωπικό μου αποτέλεσμα που βρισκόταν σε εξέλιξη όσο και τη συνεργασία του σώματός μας και τις ικανότητες όλων των υπολοίπων στο τέλος ένιωσα αρκετά ικανοποιημένος από την όλη προσπάθεια και την έκβαση τόσο τις προσωπικές μου δουλειάς όσο και του ομαδικού αποτελέσματος.

 (Καραβάς Σπύρος)

Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την εργασία μας με θέμα τη γυναικοκτονία στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας. Σε αυτή την εκπομπή μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ Συμεών με το Δήμαρχο της πόλης μας κύριο Καραΐσκο Ε. και με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας οι οποίοι μας βοήθησαν να επεξεργαστούμε το θέμα από τη δικιά τους σκοπιά δηλαδή τη θρησκευτική, την πολιτική αλλά και την αστυνομική.  Εγώ όπως και τα περισσότερα παιδιά για πρώτη φορά παραβρέθηκα σε τέτοια κατάσταση η οποία ήταν ενδιαφέρουσα αλλά προκαλούσε και λίγο άγχος.  Όμως παρόλο το άγχος νομίζω ότι θα μείνει στη μνήμη μου η πρώτη συμμετοχή μου σε ραδιοφωνική εκπομπή.

(Αργύρης Στέργιος)

Η επίσκεψη στον ραδιοφωνικό σταθμό μου προκάλεσε αρκετό ενδιαφέρον, γιατί μέσα από αυτήν κατάφερα να μάθω πολλά για τη λειτουργία του, αλλά και την προσπάθεια που απαιτείται για να έχουν οι ακροατές ένα καλό αποτέλεσμα. Με εξέπληξε ευχάριστα η προθυμία όλων των εργαζομένων να μας εξυπηρετήσουν, όπως επίσης και η ευγένειά τους, παρά τις αντιξοότητες που επικρατούσαν λόγω της πανδημίας, αφού κατάφεραν μαζί με την συνεργασία των συμμαθητών μου και των καθηγητριών μου, να τηρήσουν όλα τα μέτρα προστασίας χωρίς κανένα πρόβλημα.

(Άννα Αστρακά)

Σχολιάστε

Top