Πρωτιά του Δημοτικού Σχολείου Πενταπλατάνου Γιαννιτσών στον 23ο πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού έργου, με το θεατρικό «Χαμένοι στο Διαδίκτυο»

Πρωτιά του σχολείου μας στον 23ο πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό  συγγραφής θεατρικού έργου, με το θεατρικό  «Χαμένοι στο Διαδίκτυο»

23ος διαγωνισμός της Εταιρείας Τέχνης, Επιστημών και Πολιτισμού Κερατσινίου. 1000 και πάνω συμμετοχές πανελλαδικά και το θεατρικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» της εκπαιδευτικού  κας Χατζηκαλλινικίδου Σοφίας, απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία θεατρικά ενηλίκων. Πρόκειται για ένα θεατρικό κείμενο που γράφτηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του προγράμματος Erasmus, με παρότρυνση της καθηγήτριας των Γαλλικών και συντονίστριας του προγράμματος, κας Ιωάννας Καρύπη  και δραματοποιήθηκε από τους μαθητές του ολοήμερου τμήματος. Ένα θεατρικό έργο που εστιάζει στη σχέση των νέων με το διαδίκτυο και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Το έργο, το οποίο εκτός από ελληνικούς περιέχει και αγγλικούς διαλόγους τους οποίους επιμελήθηκε η καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου μας, κα Βασιλική Μίγκου, παρουσιάστηκε δια ζώσης στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, προβλήθηκε πανευρωπαϊκά στο Erasmus Days 2022-23 και εγκρίθηκε από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο η προβολή του στο yutube  με ειδικό σύνδεσμο.

Χατζηκαλλινικίδου Σοφία, εκπαιδευτικός Δημοτικού Σχολείου Πενταπλατάνου

2

ΧΑΤΖΗΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Περί ΧΑΤΖΗΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 8 Άρθρα
Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας Μεταπτυχιακό στην Παιδική Λογοτεχνία Σεμινάρια στη θεατρολογία Ξένες γλώσσες: Γερμανικά, Ιταλικά Γνώσεις Τ.Π.Ε. Μέλος του περιοδικού "Το θέατρο στην Εκπαίδευση" Συγγραφή άρθρων σε εφημερίδες, στο Π.Σ.Δ. και ιστολόγια Υποστηρικτής του Φορέa SaferInernet4Kids Υποστηρικτής του Προγράμματος Υγείας : ΧΟΠΑ ήρωες Υποστηρικτής του προγράμματος διαδικτυακής ασφάλειας: "Γίνε ήρωας του Διαδικτύου" Θεωρητική Εκπαίδευση σε ΚΑΡΠΑ και Πρώτες Βοήθειες

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης