ΘΕΑΤΡΙΚΗ1

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου στα «Τοπία του αρχαίου δράματος»

0

Η θεατρική ομάδα του Λυκείου Αρμενίου συμμετέχει στην καινοτόμο εκπαιδευτική δράση «Στα Τοπία του Αρχαίου Δράματος», μια σύμπραξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, που εκπροσωπείται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας,  και του Θεσσαλικού Θεάτρου, ….

18

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

0

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αρμενίου. Την Πέμπτη στις 27 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή που διοργανώθηκε από τις φιλολόγους κυρίες Καψάλη, Καραδούκα και Χατζοπούλου. Στην αρχή ….

DSCN3687-1

Εκδρομή της Γ” Λυκείου σε Γιάννενα και Αργυρόκαστρο

0

Την τελευταία πολυήμερη εκδρομή τους ως μαθητές πραγματοποίησαν οι τελειόφοιτοι του Λυκείου Αρμενίου, που ταξίδεψαν για την καθιερωμένη πενθήμερή τους στα Ιωάννινα, ενώ εξόρμησαν και στην γειτονική Αλβανία. Μαθητές και συνοδοί επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα της ….

Ε

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο μας

0

Με την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη γιορτή έκλεισε και φέτος για το σχολείο μας η χρονιά που φεύγει. Το πλούσιο πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που ερμήνευσαν οι μαθητές και μαθήτριες της ….

Γ

Εξόρμηση της Α” Γυμνασίου στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα

0

Της Μαρίλιας Χατζηαποστόλου, Α” Γυμνασίου Την Πέμπτη 21 Απριλίου η Α” γυμνασίου πραγματοποίησε την μονοήμερη εκδρομή της στα Τρίκαλα – Καλαμπάκα στο πλαίσιο του προγράμματος με θέμα τα μανιτάρια που υλοποιεί με την κυρία Διβάνη. ….

DSCN1020-1

Επίσκεψη Ισπανού καθηγητή στο σχολείο μας στο πλαίσιο της ελληνοϊσπανικής συνεργασίας στο eTwinning

0

Με την επίσκεψη του Ισπανού καθηγητή κ. Rogelio Martinez del Oro ολοκληρώθηκε η Α” φάση της συνεργασίας, στο πλαίσιο του προγράμματος  eTwinning που ανέπτυξε το σχολείο μας αυτή τη χρονιά με το αντίστοιχο σχολείο του Hellίn ….

1

Μαθήματα ζωής…

0

Του Νίκου Φούγγου, Γ” Γυμνασίου Μαθήματα ζωής ενάντια στο ΑΙDS στους μαθητές της Γ” Γυμνασίου και της Γ” Λυκείου του σχολείου μας  παρέδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα οι κοινωνικές λειτουργοί κυρίες Δραγάνη Ζωή και Δέλια Αφεντία. ….

2η εκπομπή ΡΑ

Η Ραδιοεφημερίδα Αρμενίου στο διαγωνισμό τού ESR

0

Και φέτος το σχολείο μας συμμετέχει στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Europen School Radio στην πλατφόρμα του οποίου παρουσιάζουμε τις ραδιοφωνικές εκπομπές μας – πέρυσι ως Ραδιο-Αρμενιστές και φέτος ως Ραδιοεφημερίδα Αρμενίου – με ένα ….