Λαθραναγνώστες, 
Γιάννης Γαΐτης,

Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κοινή Γνώμη

Λαθραναγνώστες, Γιάννης Γαΐτης, Οι μαθητές έγιναν μικροί δημοσιογράφοι και πήραν συνεντεύξεις από το οικογενειακό περιβάλλον τους,  διερευνώντας απόψεις, στάσεις και αντιλήψεις,  όσον αφορά τα ανθρώπινα ….

106499738_433236160892951_3873240312299913349_n

«Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ», μελοποίηση του εικομυθιστορήματος «Πρόσφυγες» του O. Colfer & A. Donkin(2017)

Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ (πατήστε να δείτε το video) Μια συνεργασία του σχολ. έτους 2018- 2019 των Α  και Δ τάξης΄με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς Λασκαρίνα Ελευθεριάδου & Ρούλα ….

Slide7

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. από την Έλενα Γ.

Συνέντευξη της δημοσιογράφου Έλενας Γ  από την κ. Χρυσάνθη  1.Τι πιστεύετε για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι εγγενή δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους, ….

Slide6

ΜΙα συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από τη Βανέσα

Συνέντευξη της δημοσιογράφου Βανέσας από  την κ. Αλεξάνδρα  Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι κάποιες ελευθερίες-αξιώσεις που δικαιούται να έχει ….

Slide20

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από τη Νεφέλη

Συνέντευξη της δημοσιογράφου Νεφέλης από την κ. Δανάη Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν ένα σύνολο νομικών κανόνων που προστατεύουν τις ελευθερίες ….

Διαφάνεια21

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από την Αριάδνη Δ.

Συνέντευξη της δημοσιογράφου Αριάδνης Δ. Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι δικαιώματα που έχουν οι άνθρωποι που ζουν σε οργανωμένα ….

Διαφάνεια5

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από τη Βίκυ Κ.

Συνέντευξη της δημοσιογράφου Βίκυς από τον κ. Κωσταντίνο Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι το δικαίωμα στην ελευθερία και η ισότητα ….

Slide14

Μια συνέντευξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, από την Έλλη

Συνέντευξη της δημοσιογράφου Έλλης από  την κ. Γαλάνη  Τι πιστεύετε ότι είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι το δικαίωμα του ανθρώπου στην τροφή, ….