Ορχομενός και τέννις

Κι όμως στον Ορχομενό Βοιωτίας έχει υπάρξει ενδιαφέρον και ενασχόληση με το τέννις. Πολλοί ήταν οι νέοι που έδωσαν βάση σε αυτό το άθλημα και το έκαναν ένα από τα “must” στον χώρο των αθλημάτων εδώ στην περιοχή μας. Η ευκαιρία δόθηκε μέσω κάποιων μαθημάτων τέννις που είχαν αποδοτικά αποτελέσματα στην ζωή και τρόπο σκέψης των Ορχομένιων νέων. Βέβαια σήμερα το ενδιαφέρον αυτό δεν υπάρχει κυρίως για οικονομικούς λόγους και χωρίς την συμμετοχή δεν υπάρχει και σειρά μαθημάτων.
Προς έκπληξη πολλών, ο Ορχομενός έχει αρκετά καλές αθλητικές εγκαταστάσεις. Αν και κωμόπολη, διαθέτει 3 συνολικά γήπεδα του τέννις εκ των οποίων το ένα στην τοποθεσία Πηγές των Χαρίτων είναι σε αρίστη κατάσταση.

Τα δυο επόμενα, ένα στο κλειστό γήπεδο Ορχομενού και ένα ανοιχτό γήπεδο στην οδό Κηφισού, είναι σε μεγάλο βαθμό παραμελημένα από τον Δήμο και τους πολίτες. Το σίγουρο όμως είναι πως αρκετοί από τους πολίτες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι το ανοιχτό γήπεδο έχει ελεύθερη είσοδο και βρίσκουν που και που κάποιον που να ξέρει και να του αρέσει να παίζει τέννις.


Τι μπορεί λοιπόν να μας πει ένας τόπος ο οποίος έχει ικανοποιητικές αθλητικές εγκαταστάσεις και μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να ασχοληθούν αλλά εκείνοι αδυνατούν να την αρπάξουν εξαιτίας της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας; Σίγουρα πολλά και αμφιλεγόμενα…

Τσαγαλά Α., ΓΕΛ Ορχομενού

 

 

4 σχόλια στο Ορχομενός και τέννις

  1. pardalavan:
    ειναι γνωστο το θεμα της οικονομικης καταστασης αλλα πρεπει να βρειτε καποιο τροπο να τα εκμεταλλευτειτε σωστα γιατι ειναι κριμα να τα αφηνεται ανεκμεταλευτα τοσο ωραια και μεγαλα γηπεδα…….

  2. naselakons:
    το τενις ειναι ενα πολυ ωραιο αθλημα

  3. Αθηνά Τσαγαλά:
    Είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί τρόπος γιατί σε ζητήματα που αφορούν τον Δήμο τα λεφτά παίζουν καθοριστικό ρόλο. Παραδέχομαι όμως ότι δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός πολιτών τέτοιος ώστε να ταρακουνηθεί ο Δήμος…

  4. saltaeirin:
    ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΕΣ.

Σχολιάστε

Top