«…και στα πολωνικά τηλεοπτικά κανάλια!»

Στη διάρκεια του ταξιδιού μας στην Πολωνία επισκεφθήκαμε το δήμαρχο της πόλης όπου μας περίμενε μια αλλιωτικη υποδοχή!! Ο δήμαρχος ,φούρναρης στο επάγγελμα, είχε κάνει όλες τις προετοιμασίες μαζί με εθελόντριες της πόλης και επεφύλαξαν στα παιδιά μια φανταστική έκπληξη! Θα ζύμωναν το δικό τους ψωμί !!!

Πόσο όμορφο ήταν να βλέπεις παιδιά από πέντε διαφορετικές χώρες να συνεργάζονται σε μια τεράστια κουζίνα με βοηθούς τις υπέροχες κυρίες που παρόλο που δεν μιλούσαν Αγγλικά,κοινή γλώσσα ολων μας, συνεργάστηκαν μαζί τους με τόση αγάπη!!Μόνο γέλια και επιφωνήματα ενθουσιασμού ακουγόταν μέσα στην αίθουσα!!

Άλλωστε για να γνωρίσεις μια χώρα πρέπει να απολαύσεις την κουζίνα της και οι γαστρονομικές μας συναντήσεις με την Πολωνία ήταν πολλές και ιδιαίτερα γευστικές!

Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τελειώσει αφού μας περίμενε το τοπικό κανάλι να τους δώσουμε συνέντευξη.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!Όλες οι χώρες μιλήσαμε για τις εντυπώσεις που μας άφησε αυτή η όμορφη χώρα και για την πρωτόγνωρη εμπειρία που είχαν τα παιδιά.

Ευχαριστούμε τους Erasmus φίλους μας από την Πολωνία για την φιλοξενία τους και την φανταστική ξενάγηση στην όμορφη χώρα τους!!

Απόσπασμα από πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης