Μαθαίνουμε να αγαπάμε και να προστατεύουμε τα ζώα

Στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική δράση φιλοζωικής ενημέρωσης, με τη φιλοξενία του κ. Αντώνη Λιάπη από το φιλοζωικό και περιβαλλοντικό σωματείο ΛΑΪΜΑ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, οι μαθητές ενημερώθηκαν για τα αδέσποτα ζώα, τις ανάγκες τους και τη σημασία της υπεύθυνης στάσης απέναντι σε κάθε ζωντανό πλάσμα. Παράλληλα, γνώρισαν τον σωστό τρόπο προσέγγισης ενός αδέσποτου ζώου, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια τόσο των παιδιών όσο και των ίδιων των ζώων.

Η συζήτηση αποτέλεσε μια πολύτιμη ευκαιρία ευαισθητοποίησης των μαθητών σε θέματα φιλοζωίας, σεβασμού προς τα ζώα, υπευθυνότητας και προστασίας του περιβάλλοντος. Μέσα από την ενημέρωση και τον διάλογο, τα παιδιά κατανόησαν τη σημασία της φροντίδας, της αγάπης και της προσφοράς προς τους μικρούς μας φίλους.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στον κ. Αντώνη Λιάπη για την παρουσία του στο σχολείο μας, τον χρόνο που αφιέρωσε στους μαθητές και τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που μοιράστηκε μαζί τους.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο που επιτελεί για την προστασία των ζώων και την καλλιέργεια μιας πιο ευαισθητοποιημένης και υπεύθυνης κοινωνίας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης