Aiforoulis in action all over the world…

ΑΠΟ: ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ - Ιουν• 24•19

Ο Αειφορούλης ξεκίνησε το ταξίδι του, ναι είναι αλήθεια!!!!Η κούκλα μασκότ του progect που δουλεύουμε φέτος με σχολεία  της Ελλάδας και του εξωτερικού, μέσα από το etwinning, ξεκίνησε το ταξίδι του από το νηπιαγωγείο Κατακόλου έχοντας στο πακέτο του ένα παζλ και ένα μπλοκ ζωγραφικής όπου τα παιδιά ζωγραφίζουν τους 17 στόχους παγκόσμιας ανάπτυξης και προτείνουν λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον πλανήτη μας.

Η δεύτερη στάση του ήταν το 3ο Δημοτικό σχολείο Πύργου όπου τα παιδιά καλωσόρισαν με ενθουσιασμό τον Αειφορούλη και έδωσαν λύσεις για τα προβλήματα σχετικά με την ρύπανση την ισότητα και την καθαρή ενέργεια. Μέσα από το πρόγραμμα τα παιδιά συνομίλησαν με τα σχολεία του εξωτερικού και τους έδειξαν τις κατασκευές που είχαν κάνει.

Τρίτη στάση το νηπιαγωγείο Χαβαρίου όπου οι μικροί μας φίλοι αγκάλιασαν με χαρά το νέο τους φίλο και έπεσαν με τα μούτρα στις ζωγραφιές και στο παιχνίδι. Το μπλοκ γέμισε με όμορφα σκίτσα φτιαγμένα με αγάπη από τους μικρούς μας φίλους  και το παζλ συμπληρώθηκε από ένα σχολείο ακόμα.Το ταξίδι όμως δεν τελείωσα εδώ γιατί ο φίλος μας μπήκε και πάλι στο κουτί του και ξεκίνησε για τον νέο του προορισμό που είναι η Ισπανία…To be continued…

 

Σχολιάστε

Top