Δωρεά προστατευτικών μασκών προσώπου και hands-free πόμολων

εικόνα_Viber_2020-05-01_12-09-43

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης θέλοντας να συνδράμει σε αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση που βιώνουμε, κατασκευάζει, μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης, προστατευτικές ασπίδες προσώπου και hands-free πόμολα, με στόχο την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με κρούσματα από τον ιό COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης προσέφερε εβδομήντα (70) προστατευτικές ασπίδες προσώπου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και τριάντα τέσσερα (34) hands-free πόμολα στην ομάδα 3d-makers.gov.gr, που δημιούργησαν τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας και η οποία χρησιμοποιείται για την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού κατά του κορονοϊού.

Στην προσπάθειά του αυτή έχει την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης και της Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτο-βάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Οι Εκπαιδευτικοί του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης συγχαίρουν το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας και τους εύχονται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

IMG_20200414_110852

 

Για να δείτε τον τρισδιάστατο εκτυπωτή εν δράσει

κάντε κλικ εδώ: 3D

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης