Σχολή σχεδιασμού ένδυσης
Από τον Νικόλα Μορέ, Β Λυκείου Η σχολή σχεδιασμού και ένδυσης στο Κιλκίς που ιδρύθηκε το 2000 είναι το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα σε [...]
Από τον Νικόλα Μορέ, Β Λυκείου Η σχολή σχεδιασμού και ένδυσης στο Κιλκίς που ιδρύθηκε το 2000 είναι το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα σε [...]
Από την Οινόη και τον Ίσανδρο Αλεξέλη -Φαραμπολλίνι EΜPANADAS Συστατικά: 500 γρ κιμάς 4 σφιχτά αυγά 1 πιπερια πράσινη 1 πιπεριά κέρατο φλωρίνης 100 γρ [...]
Από τη συντακτική ομάδα Υπάρχουν διαφημίσεις του παρελθόντος που σήμερα θα είχαν απαγορευτεί; Παλιότερα στις διαφημίσεις κάποιες φορές πρόβαλαν ρατσιστικά στερεότυπα, απρεπείς εικόνες, προκαταλήψεις και [...]
Ο Μαρίνος Λάμλι είναι μαθητής της Β’ Λυκείου και παράλληλα εργάζεται. Στο σχολείο μας περίπου το 20% των μαθητών εργάζεται είτε τα απογεύματα είτε τους [...]
Της Μαρίνας Ιεραπετρίτη Συνέντευξη με θέμα τον εμφύλιο πόλεμο στη Γεωργία, από τη μητέρα μου που τον έζησε…. – Πόσο χρονών ήσουν όταν βίωσες τον [...]
9/4/2021, Γλυφάδα Αγαπητό μου ημερολόγιο, Συγγνώμη που σε άφησα τόσο καιρό. Ο λόγος ήταν οι αλλαγές που ήρθαν στην ζωή μου από την αρχή της [...]
Συνταγή από την Χρύσα Μπαρσούμ, μαθήτρια Β ΄Λυκείου Μολοχία Υλικά για 8 άτομα 2 πακέτα κατεψυγμένη μολοχία 1 μεγάλο κρεμμύδι χαρακωμένο πάνω και [...]
Από τη μαθήτρια Σταματία Μαρούλη, Β΄Λυκείου Συνταγή Adobo (αντούμπο μανόκ) (Παραδοσιακό φαγητό με κοτόπουλο. Λέγεται και «φαγητό τον φτωχών».) Υλικά για 4 άτομα (καλοφαγάδες): ~4 [...]
Συνταγή από τη μαθήτρια της Γ ΄Λυκείου, Suzan Jneed Υλικά 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης, μέτρια καυτερές 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. ξίδι βαλσάμικο 100 [...]
Συνταγή από τη μαθήτρια Φαμπιάνα Γκιόνι, Β΄ Λυκείου Τριλέτσε είναι ένα γλυκό, κυρίως για παιδιά. Είναι ένα παντεσπάνι βουτηγμένο στο γάλα και με καραμέλα. Είναι [...]