ΔΙΠΑΕ

ΑΠΟ: ΜΠΙΛΑΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Φεβ• 16•24
ΔΙΠΑΕ

Παρουσίαση των Τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.), που υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 14 και 15 Φεβρουαρίου, συμμετείχαν οι Σχολές και τα αντίστοιχα τμήματά τους από όλες τις Πανεπιστημιουπόλεις (Σίνδος, Σέρρες και Καβάλα). Παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα προγράμματα σπουδών και οι δράσεις τους, οι εγκαταστάσεις και υποδομές, καθώς και οι μετέπειτα προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Ο σκοπός της εκδήλωσης αποσκοπεί στην ενίσχυση της αυτογνωσίας των μαθητών/τριων Β’ και Γ’ Λυκείου μέσω της έγκαιρης και αξιόπιστης πληροφόρησης για τις εκπαιδευτικές επιλογές τους, τους τρόπους πρόσβασης στις σχολές επιλογής τους, τις σπουδές σε αυτές και τις προοπτικές σταδιοδρομίας.

Η οργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας Φοιτητών και Αποφοίτων.

Οι αντίστοιχοι σύνδεσμοι για την παρακολούθηση των διαδικτυακών παρουσιάσεων μαζί με το αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμα παρακάτω:

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 παρουσιάστηκαν οι Σχολές:

1.    Οικονομίας και Διοίκησης
2.    Κοινωνικών Επιστημών
3.    Επιστημών Υγείας
4.    Επιστημών Σχεδιασμού

Σύνδεσμος παρουσίασης:  https://www.youtube.com/watch?v=F3b1rNJG84Q

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 παρουσιάστηκαν οι Σχολές:

1.    Μηχανικών
2.    Γεωτεχνικών Επιστημών
3.    Θετικών Επιστημών

Σύνδεσμος παρουσίασης: https://www.youtube.com/watch?v=9vHlu3jnbQQ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Διεθνές Πανεπιστήμιο,

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

 

Σχολιάστε

Top