Ενημέρωση μαθητών Κοινωνικού Φροντιστηρίου από κ. Μπιλανάκη -πανελλαδικές 2022

ΑΠΟ: ΜΠΙΛΑΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Μαρ• 11•22

ΕΚΚΛΗΣΙΑ-FB_IMG_1646940930676(1)

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Περιστερίου προσκαλεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των τάξεων του Λυκείου στο δωρεάν εξ αποστάσεως (διαδικτυακό) Σεμινάριο που διοργανώνει
Εισηγήτρια Σεμιναρίου: Ελευθερία Μπιλανάκη, Εκπαιδευτικός, Ψυχολόγος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας.
274578559_5081832061875679_8433635241755926209_n
ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ WEBEΧ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ link:

ΦΩΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ-safe_image.php

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

 Η ανακοίνωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ΕΔΩ

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού, του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού «Ευαγγελιστρίας» Περιστερίου, για την σχολική χρονιά 2021-2022.

 

Εισηγήτρια των Σεμιναρίων ήταν η κα Ελευθερία Μπιλανάκη, Φιλόλογος, ειδικευμένη στον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό, η οποία αποδέχθηκε και φέτος το ευγενές κάλεσμα του Υπευθύνου των Κοινωνικών Φροντιστηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αλεξάνδρου Ζαρίκου.

 

Τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Ευαγγελιστρίας» Περιστερίου είχαν και φέτος την ευκαιρία να ενημερωθούν ενδελεχώς για τα επαγγέλματα που τους ενδιαφέρουν καθώς και να υποβληθούν σε ειδικά tests ενδιαφερόντων κλπ.

 

Παρών στα Σεμινάρια αυτά και ο νέος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, Ακαδημαϊκός, ο οποίος από την πρώτη ημέρα της Ποιμαντορίας του στο Περιστέρι δεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον του στην νεολαία και ιδιαιτέρως στα παιδιά των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Ο Σεβασμιώτατος, δεν παρέλειψε, στο τελευταίο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, να ευχαριστήσει την εισηγήτρια των Σεμιναρίων, κα Μπιλανάκη, τους 23 Εθελοντές Καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τον Υπεύθυνο, π. Αλέξανδρο για την εύρυθμη λειτουργία αυτού και έκλεισε με συμβουλές για την εύστοχη μελέτη και ευχόμενος για την επιτυχία των υποψηφίων μαθητών της Γ΄ Λυκείου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του ερχομένου Ιουνίου, 2022.

ΦΩΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 23

 

Σχολιάστε

Top