Πώς θα μπορούσε να επηρεάσει ένα ξέσπασμα COVID-19 χώρους εργασίας

ΑΠΟ: ΜΠΙΛΑΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - Μαρ• 16•21
Πώς θα μπορούσε να επηρεάσει ένα ξέσπασμα COVID-19 χώρους  εργασίας

 

 

Ως αποτέλεσμα, οι χώροι εργασίας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν:

■ Απουσία. Οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να απουσιάζουν επειδή είναι άρρωστοι. είναι φροντιστές για άρρωστα μέλη της οικογένειας · είναι φροντιστές για παιδιά εάν τα σχολεία ή τα κέντρα παιδικής μέριμνας είναι κλειστά · έχετε άτομα που διατρέχουν κίνδυνο στο σπίτι, όπως μέλη της οικογένειας ανοσοκατεσταλμένων. ή φοβούνται να έρθουν στη δουλειά λόγω φόβου πιθανής έκθεσης.

■ Αλλαγή στα πρότυπα του εμπορίου. Η ζήτηση των καταναλωτών για αντικείμενα που σχετίζονται με την πρόληψη λοιμώξεων (π.χ. αναπνευστήρες) είναι πιθανό να αυξηθεί σημαντικά, ενώ το ενδιαφέρον των καταναλωτών για άλλα προϊόντα ενδέχεται να μειωθεί. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να αλλάξουν τα πρότυπα αγορών λόγω της επιδημίας COVID-19. Οι καταναλωτές ενδέχεται να προσπαθήσουν να κάνουν αγορές σε ώρες εκτός αιχμής για να μειώσουν την επαφή με άλλα άτομα, να δείξουν αυξημένο ενδιαφέρον για υπηρεσίες παράδοσης στο σπίτι ή να προτιμήσουν άλλες επιλογές, όπως η υπηρεσία μετάδοσης, για τη μείωση της επαφής μεταξύ ατόμων.

■ Διακοπή παροχής / παράδοσης. Οι αποστολές αντικειμένων από γεωγραφικές περιοχές που επηρεάζονται σοβαρά από το COVID-19 ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να ακυρωθούν με ή χωρίς ειδοποίηση

ΠΗΓΗ: ΕΔΩ

Σχολιάστε

Top