Η ύαινα

Ύαινα  από τον Αλέσσιο  Το κορμί της είναι μέτριο, πιο ψηλό μπροστά και χαμηλωμένο πίσω και το δέρμα του είναι σταχτοκίτρινο. Έχει όρθια χαίτη στο ….

Πινακοθήκη

Πινακοθήκη  από τη Μαρία         Στις 19 Δεκεμβρίου πήγαμε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας. Εκεί είδαμε την έκθεση ‘’Μπιενάλε’’. Είδαμε πίνακες ….

Η βασιλόπιτα

Η βασιλόπιτα  από τη  Τζένη            Η βασιλόπιτα ονομάστηκε έτσι, γιατί πριν χρόνια, ο Έπαρχος της Καππαδοκίας ζήτησε από τον επίσκοπο ….

Το εκκλησάκι

Το εκκλησάκι  από τον Κωνσταντίνο           Το εκκλησάκι ήταν πανέμορφο. Πήγα σε μια βάφτιση την προηγούμενη εβδομάδα. Είδα πολλούς ανθρώπους εκεί. ….

Ιπποπόταμος

Ιπποπόταμος από τη Δανάη    Ζει στην Αφρική σε μεγάλες αγέλες 40 ζώων Τρώει φυτά και χρειάζεται 50 κιλά κάθε μέρα. Βγαίνει τη νύχτα από το ….

Τίγρης

Τίγρης από τον Αμιγκέλ και τον Κωνσταντίνο Ζει στις Ινδίες, Τουρκιστάν, Κίνα. Η πιο μεγαλόσωμη είναι η τίγρη της Βεγγάλης στην Ινδία. Το κορμί της ….

Σκατζόχοιρος

Σκατζόχοιρος  από τη Τζένη  Υλικά Λεμόνι Μαχαίρι Χαρτί Γαρύφαλλο Οδοντογλυφίδες   Εκτέλεση Να πάρετε ένα λεμόνι και να κόψετε το λεμόνι στη μέση με ένα ….