TwinSpace

Το TwinSpace είναι ένα πολύγλωσσο εργαλείο σχεδιασμένο ειδικά για τα eTwinning έργα. Μέσω μίας ποικιλίας εργαλείων. ο τρόπος που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε το TwinSpace σας εξαρτάται εντελώς από εσάς! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν βάση για επικοινωνία και για όλες τις δραστηριότητες του έργου. σαν μία έκθεση των αποτελεσμάτων του έργου ή απλά σαν μία θέση για να αποθηκεύετε το σύνολο των τεκμηρίων.

Δεν υπάρχει ένας τρόπος να χρησιμοποιήσετε το TwinSpace. Οι συνεργασίες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με πολλούς τρόπους. όπως:

  • μία αίθουσα προσωπικού: όπου οι καθηγητές συνεργάτες συζητούν και προετοιμάζουν δραστηριότητες για τους μαθητές
  • μία σχολική τάξη: όπου οι καθηγητές προσκαλούν μαθητές και πραγματοποιούν το έργο τους
  • ένα χαρτοφυλάκιο: όπου οι συνεργάτες συγκεντρώνουν τα σημαντικότερα κείμενα. αποτελέσματα. συνδέσμους
  • μία αίθουσα έκθεσης: όπου τα αποτελέσματα του έργου είναι προσβάσιμα στο κοινό (για παράδειγμα. η δημοσιοποίηση του TwinSpace)

Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα στο TwinSpace εργαλεία. Μπορείτε να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν στις διδακτικές σας ανάγκες και στις δικές σας δεξιότητες καθώς και σε εκείνες των μαθητών σας. Πριν χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία του TwinSpace πρέπει να τα ελέγξετε και να μάθετε πώς λειτουργούν. Υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες για τη χρήση του TwinSpace. Εδώ. θα προτείνουμε κάποιες πιθανές χρήσεις των εργαλείων του TwinSpace αλλά μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να είστε δημιουργικοί!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης