ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

- Οκτ• 18•18

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας να είναι όλο και πιο ραγδαία , καθημερινά καινούργια παιχνίδια κυρίως ηλεκτρονικά βγαίνουν στην αγορά. Η απήχηση που έχουν κυρίως στους νέους είναι τεράστια , μιας και τα τελευταία χρόνια αυτή είναι η κύρια απασχόληση της νέας γενιάς. Αυτό φαίνεται κυρίως από το γεγονός ότι σχεδόν κάθε παιδί έχει στο σπίτι του από έναν υπολογιστή ή μια κονσόλα.

Εμείς πιο συγκεκριμένα θα απασχοληθούμε με το πιο επιτυχημένο video game των τελευταίων δυο ετών , το Fortnite. Αυτό  το παιχνίδι έχει ως στόχο την επιβίωση του παίχτη και σχεδιάστηκε από την διάσημη εταιρεία Epic Games. Πλέον το παιχνίδι αυτό έχει ξεπεράσει τους 1.500.000 χρήστες και το κοντέρ συνεχίζει να γραφεί…

Η ιδέα του παιχνιδιού είναι η εξής: 100 χρήστες στους οποίους δεν μπορούν να προστεθούν άλλοι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, πέφτουν από ένα αεροπλάνο σε ένα μεγάλο χάρτη , μέσα στο όποιο βρίσκονται τα απαραίτητα για να μπορέσεις να επιβιώσεις όπως όπλα , ή ιατρικά βοηθήματα. Ο νικητής του παιχνιδιού είναι αυτός που θα καταφέρει να μείνει τελευταίος μέσα στον χάρτη του video game. 

 

Άγγελος Φασουλάς       Γιώργος Φλάουερ

Ηλίας Μπουρίκας          Φώτης Τσίρος

Σχολιάστε

Top