Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γαλατινής

ΑΠΟ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - Μάι• 01•14

     Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Γαλατινής» ιδρύθηκε το έτος 2003, έχει έδρα την Γαλατινή και αγωνίζεται στο γήπεδο του Α.Μ.Σ. Γαλατινής.

         Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γαλατινής έχει ως στόχο να αλλάζει τη ζωή παιδιών που έχει στη διάθεση της, μικρών και μεγάλων. Προσπαθεί να τους εμπνέει και να καλλιεργεί τη σκέψη τους παρέχοντάς τους κίνητρα και παρακινώντας τους να κρατήσουν την πίστη στους στόχους και στα όνειρά που έχουν θέσει, βοηθώντας τους να φτάσουν στην επιτυχία.

      H φιλοσοφία της Ακαδημίας είναι , να λειτουργεί σε Επαγγελματικά πρότυπα  ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας , ώστε οι ποδοσφαιριστές να εκπαιδευτούν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο πάνω στο ποδόσφαιρο , να μυηθούν στις βασικές και ειδικές δεξιότητες του ποδοσφαίρου , να αποκτήσουν ποδοσφαιρικές ικανότητες τέτοιες που θα τους καταστήσουν στο μέλλον επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.   Η ακαδημία μας λειτουργεί έχοντας κατά τμήμα , Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ και Μίνι.  Όλα τα τμήματα ακολουθούν ενιαίο πλάνο προπονήσεων με συγκεκριμένη δομή και ακολουθούν κατά το δυνατόν ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Σημαντικό στοιχείο για την ακαδημία, αποτελεί η διαμόρφωση νοοτροπίας των παιδιών ώστε να αποκτήσουν στοιχεία αγωνιστικότητας, αυτοπεποίθησης και πνεύμα νικητή.  Επιπλέον, οι προπονητές οφείλουν να είναι δίκαιοι, να σέβονται όλα τα παιδιά , τους γονείς , τους αντιπάλους και να αποτελούν πρότυπο συμπεριφοράς (μέσω της συμπεριφοράς τους μπορούν να αναπτύξουν μια φιλοσοφία που ευνοεί την πρόοδο και την ανάπτυξη των παιδιών), έχοντας πάντα υπόψη τους ότι, μετράει περισσότερο η συμμετοχή όλων των παιδιών στο παιχνίδι και όχι το αποτέλεσμα ως αυτοσκοπός.

      Δεδομένα η επιτυχία είναι αποτέλεσμα μιας οργανωμένης και σωστής προπονητικής εργασίας και στην ακαδημία μας όλα τα παραπάνω αποτελούν στοιχείο ύπαρξης.  Δεν είναι εύκολο  αλλά σε κάθε περίπτωση όποιος προγραμματίζει και λειτουργεί μεθοδικά βρίσκεται πάντοτε κοντά στην επιτυχία. Η λειτουργία της ακαδημίας θα βασίζεται στον σωστό προγραμματισμό και την μεθοδική δουλειά.  Με την σωστή εκμάθηση της μπάλας , με τμήματα ολιγάριθμα και με προπονητικές μονάδες κατάλληλες  των  κάθε  ηλικιών ,  οι  μικροί  ποδοσφαιριστές θα διδάσκονται το ποδόσφαιρο με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

Ευχαριστούμε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γαλατινής για την παροχή των πληροφοριών και φωτογραφιών.

Βασίλης-Νίκος-Ηλίας-Δημήτρης-Θοδωρής

 

     

Σχολιάστε

Top