Διάκριση του Γυμνασίου Βλαχιώτη στο Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου

vlaxioti

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη, έγινε η απονομή των βραβείων για την επιτυχή συμμετοχή των σχολείων που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου».
Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο Γυμνάσιο Βλαχιώτη για τη δημιουργία του video «ΤΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ». Τη διάκριση παρέλαβε η Διευθύντρια του Γυμνασίου κα Μαριάτα Κορμπάκη. Στη δημιουργία του video συμμετείχαν μαθητές της Β’ ΚΑΙ Γ’ τάξης του Σχολείου, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους καθηγητές κο Χιώτη Παντελή και κα Μπόκου Σταυρούλα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Παιδείας κος Θ. Παπαθεοδώρου, ο περιφερειάρχη κος Π. Τατούλης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κος Π. Μισθός, άλλοι εκπρόσωποι της εκπαίδευσης, καθώς και θεσμικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας που υλοποίησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, στην οποία η Περιφέρεια στάθηκε αρωγός, στέλνοντας προς αξιολόγηση τα έργα των παιδιών στο Φεστιβάλ Δράμας και στο Διευθυντή του κο Αντ. Παπαδόπουλο.
Ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης δήλωσε: «Η εκπαίδευση είναι ένας από τους τομείς πρώτης προτεραιότητας για το Δήμο Ευρώτα και το Γυμνάσιο Βλαχιώτη με την τιμητική διάκριση που απέσπασε, μας έκανε υπερήφανους. Ως Δήμος έχουμε την υποχρέωση να τιμήσουμε το Σχολείο μας, όπως και κάθε σχολική μονάδα που διακρίνεται για το έργο της».

Σχολιάστε

Top