ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Χαιρετισμός της Διευθύντριας του ΕΠΑ.Λ. Καινουργίου

78

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Καινουργίου σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος της σχολικής μας εφημερίδας «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ». Το πρώτο τεύχος που εκδόθηκε την προηγούμενη σχολική χρονιά αγκαλιάστηκε από την εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς και κηδεμόνες και από όλη την τοπική κοινωνία.
Το δεύτερο τεύχος της σχολικής εφημερίδας, όπως και το πρώτο, εκδίδεται στα πλαίσια του προγράμματος «Μ.Ν.Α.Ε.- Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.».
Ξεφυλίστε τις σελίδες, πάρτε μια γεύση από το προγράμματα και τις δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν τη φετινή σχολική χρονιά και ενημερωθείτε για επίκαιρα θέματα.
Διαβάστε τις απόψεις και τα άρθρα των μαθητών του σχολείου μας και μάθετε για την ιστορία της τοπικής και της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.
Περιμένουμε να μας στείλετε τις δικές σας απόψεις και καλόπιστες κριτικές για να τις συμπεριλάβουμε στο επόμενο τεύχος τη σχολική χρονιά 2022-2023.
Καλή ανάγνωση!

Χαιρετισμός του προέδρου της τοπικής κοινότητας Καινουργίου, κου Καραγκούνη Βασιλείου

1

Με αφορμή το γεγονός της έκδοσης του δεύτερου τεύχους της σχολικής εφημερίδας του σχολείου της πόλης μας, του ΕΠΑ.Λ. Καινουργίου, χαιρετίζω την έκδοση του δεύτερου τεύχους. Δεν αξίζει να θεωρητικολογήσει κανείς σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η έκδοση μιας σχολικής εφημερίδας για τη σχολική ζωή αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία. Θεωρείται αυτονόητο ότι μέσω μιας σχολικής εφημερίδας μπορούν να ελευθερωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φωνές και να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που απασχολούν τους μαθητές, ακόμα κι αν για εμάς τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης θεωρούνται «προκλητικά». Ως αναγνώστης και ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας του Καινουργίου περιμένω να αναδειχθούν και τα «κακώς» κείμενα με σκοπό τη βελτίωσή τους. Ευχόμαστε να συνεχίσετε αυτή την προσπάθεια και τις επόμενες σχολικές χρονιές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης