- η διαθεσιμότητα των τροφίμων
- η ευκολία στην προετοιμασία των τροφίμων
- το κόστος των τροφίμων
- η συναισθηματική κατάσταση (η κατανάλωση τροφής μπορεί να δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα για κάποιο διάστημα)
- η εθνική κληρονομιά (τρόφιμα που ανήκουν σε κάθε έθνος )
- η θρησκεία και οι παραδόσεις
- η εξοικείωση (τα τρόφιμα που μας είναι οικεία και συνηθίζουμε να καταναλώνουμε)
- η προσωπική προτίμηση
- οι θετικοί συσχετισμοί (κατανάλωση τροφίμων από άτομα που θαυμάζουμε)
- οι γεωγραφικοί παράγοντες
- η γνώση για τη θρεπτική αξία και τις ιδιότητες των τροφίμων
Υποβολή απάντησης
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.