Ενα βήμα μπροστά!

429274-anoxora-GAL-8_142081_0I52T6

Αγαπητοί Ανωχωρίτες και Ανωχωρίτισσες,

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, κάνοντας ένα βήμα για να προσεγγίσει την εποχή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, δημιουργεί το ηλεκτρονικό περιοδικό «Η Φωνή της Ανω Χώρας». Κάθε χρόνο θα εκδίδονται τέσσερα τεύχη, ένα ανά εποχή. Χάρη στη δυνατότητα που μας δίνει η τεχνολογία,  το κάθε τεύχος δεν θα είναι στατικό αλλά θα εμπλουτίζεται ανάλογα με τα γεγονότα ή τα θέματα σε όλη τη διάρκεια της τριμηνιαίας έκδοσής του.

Ο αρχικός σχεδιασμός προβλέπει έξι μόνιμες στήλες: 

Εκδηλώσεις- Δραστηριότητες

Τα Νέα  

Κράββαρα Park

Η Λαογραφία του χωριού μας

Η Φύση του χωριού μας

Ιστορίες από τα παλιά.

Οταν θα υπάρχουν κάποια έκτακτα θέματα θα εμπλουτίζεται με περισσότερες στήλες.

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού αποτελείται από μόνιμους συνεργάτες που είναι οι Ανδρέας Παπαϊωαννίδης, Δημήτρης Παπαδημητρίου και Βάνα Παπαϊωάννου. Ωστόσο, με την έκδοση του πρώτου τεύχους, όποιος επιθυμεί να στελεχώσει τη συντακτική ομάδα είναι ευπρόσδεκτος, όπως ευπρόσδεκτες είναι και ιδέες και προτάσεις για τον εμπλουτισμό της θεματολογίας του περιοδικού μας.  Βεβαίως, όποιος ενδιαφέρεται να παρουσιάσει  και να αναδείξει ένα ενδιαφέρον θέμα μπορεί να αποστέλλει το άρθρο του στο mail του Πολιτιστικού Συλλόγου: anoxoraculture2018@gmail.com.

Ευελπιστούμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα περιοδικό που θα διαβάζεται όχι μόνο από τους συγχωριανούς αλλά από πολύ κόσμο που είτε έχει περάσει ως επισκέπτης από το χωριό και το έχει αγαπήσει  είτε τα ενδιαφέροντά του προσεγγίζονται από τη θεματολογία του περιοδικού. Θέλουμε αυτή η έκδοση να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για την ανάδειξη του χωριού μας!

 

Η Συντακτική Ομάδα

*Photo άρθρου: Η ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
30-3-2017, από τον Πολύκαρπο  Κωστογιάννης

Σχολιάστε

Top