Ο αγώνας μιας ημέρας

butterflies-358752_960_720

Όπως ξέρουμε η ζωή μας ως μαθητές είναι αρκετά δύσκολη και σκληρή. Θα μπορούσα μας χαρακτηρίσω ως σκληρά εργαζόμενους εργάτες που φοράμε μια φόρμα εργασίας και την βγάζουμε αργά το βράδυ. Από την άλλη οι γονείς μας παίζουν και αυτοί έναν μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητα μας..

Η μέρα μας ξεκινά νωρίς το πρωί, όπου σηκωνόμαστε και τρέχουμε για ένα γρήγορο πρωινό που θα μας δώσει ενέργεια για την δύσκολη μέρα που ξεκινά μπροστά μας. Έπειτα σειρά έχει το σχολείο όπου περνάμε το πρωινό μας. Αργότερα ακολουθεί το φροντιστήριο που θα περάσουμε όλο το μεσημέρι μας χωρίς διακοπεί και χωρίς καμιά στιγμή ξεκουράσεις και ξεγνοιασιάς. Τέλος θα γυρίσουμε το απόγευμα όπου θα φάμε επιτέλους μεσημεριανό που θα έχει μετατραπεί στο απογευματινό.

Η καθημερινότητα μας από του γονιού μας είναι εξίσου δύσκολη και επίπονη. Ο γονιός ξυπνά μαζί μας και κάνει ακριβώς ότι κάνουμε και εμείς με εξαίρεση ότι μαγειρεύει για το μεσημεριανό της ημέρας. Έπειτα πάει στην δουλειά του οπού εργάζεται ως το μεσημέρι ή σε ορισμένες περιπτώσεις και αργά το απόγευμα.

Η στιγμή που θα βρεθούμε μαζί με τον γονιό μας μαζί είναι αργά το βράδυ όπου θα έχουμε τελειώσει με τις υποχρεώσεις που μας έχουν απομείνει. Τότε θα διαλέξουμε να διασκεδάσουμε κάνοντας κάποια δραστηριότητα που θα μας χαλαρώσει και τους δυο μας.

Τέλος βλέπουμε πως ως μαθητές περνούμε δύσκολα και κουράστηκα την μέρα μας όπως και ο γονιός μας,άλλα παρόλα αυτά περνούμε χρόνο μαζί κάνοντας δημιουργικές πράξεις..

Η εικόνα έχει αντληθεί από το pixaday και η αρχική πηγή βρίσκεται στην ιστοσελίδα: https://www.google.gr/search?as_st=y&tbm=isch&hl=en&as_q=%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%82+%CE%B6%CF%89%CE%B7%CF%82&as_epq=&as_oq=&as_eq=&cr=&as_sitesearch=&safe=images&tbs=sur:fmc#imgrc=fyMTxVWSxp7-6M%3A . Άδεια χρήσης Creative Commons CC0

Σχολιάστε

Top