Top 10 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις!

cartoon-1295516_960_720

Κάθε άνθρωπος στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει μία ταινία. Πολλές φορές ψάχνουμε με τις ώρες να βρούμε μια ταινία που να μας ενδιαφέρει. Εδώ θα βρείτε 10 ταινίες, κάθε κατηγορίας, που να ταιριάζει στα γούστα σας.

Οι ταινίες που ακολουθούν είναι ταινίες που ξεχώρισαν από κάθε χρονολογία. Υπάρχουν επίσης τα trailer των ταινιών για να μπορέσετε να βρείτε πιο εύκολα ποια ταινία σας ενδιαφέρει. Κι όπως λέει και ένας από τους αγαπημένους μου YouTuber:<< Sit back, relax, grab your popcorn and enjoy>>!

1.Κωμωδία 

  • Expelled.

Δημοσίευση: 16 Δεκεμβρίου 2014.

Διάρκεια: 01.25

Σκηνοθέτης: Alex Goyette.

Πρωταγωνιστές: Cameron Dallas, Matt Shively, Lia Marrie Johnson, Marcus Johns, Andrea Russet, Kristina Hayes και Teala Dunn.

Περιγραφή: Η ταινία σχετίζεται με την περιπετειώδη ζωή ενός έφηβου αγοριού που ονομάζεται Felix. Μας περιγράφει πως ο Felix, με την βοήθεια των φίλων του, κάνει ο,τι μπορεί για να μην μάθουν οι γονείς του ότι τον έδιωξαν από το σχολείο.

Star_rating_4_of_5 (1)

  • Deadpool.

Δημοσίευση: 18 Φεβρουαρίου 2016.

Διάρκεια: 01.48

Σκηνοθέτης: Tim Miller.

Πρωταγωνιστές: Ryan Reynolds, Morena Bakarin, Briana Hildebrand, TJ Miller, Gina Karano,Ed Screin, Lesley Ugamms και Karan Sony.

Περιγραφή: Αφού ο Wade Wilson μαθαίνει ότι έχει καρκίνο, αποφασίζει να αφήσει την αρραβωνιαστικιά του για να ακολουθήσει έναν επιστήμονα που του υποσχέθηκε την υγεία του. Μετά από ένα ατύχημα, ο Wade ανακαλύπτει ότι το ατύχημα αυτό τον έκανε αθάνατο και ορκίζεται να βρει και να σκοτώσει τον Francis, τον Γιατρό που του κατέστρεψε την  ζωή. Η ταινία περιλαμβάνει κάποιους ήρωες των X Men όπου μαζί τους θα γελάσετε πολύ.

Star_rating_3_of_5

 

2. Ρομαντική. 

  • Me Before You.

Δημοσίευση: 04 Αυγούστου 2016.

Διάρκεια: 01.51

Σκηνοθέτης: Thea Sharrock.

Συγγραφέας: Jojo Moyes.

Πρωταγωνιστές: Emilia Clarke, Sam Claffin, Matthew Lewis, Jenna Coleman και Steve Peacocke.

Περιγραφή: Η Lou Clarke είναι πολύ έξυπνη. Ξέρει πόσα βήματα πρέπει να κάνει για να φτάσει στο σπίτι της από την δουλειά. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι σύντομα θα θα χάσει την δουλεία της και η ζωή της θα γυρίσει ανάποδα. Ο Will Traynor ξέρει ότι το ατύχημα που τον άφησε ανάπηρο του έχει στερήσει κάθε πάθος για την ζωή. Ξέρει επίσης ότι δεν νοιάζεται για τίποτα και κανέναν πια. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Lou θα εισβάλλει στην ζωή του σαν έκρηξη από χρώματα και φως.

Star_rating_5_of_5

  • The Fault In Our Stars.

Δημοσίευση: 06 Ιουνίου 2014.

Διάρκεια: 02.06

Σκηνοθέτης: Josh Boone.

Συγγραφέας: John Green.

Πρωταγωνιστές: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff, Laura Dern, Sam Trammell, και Willem Dafoe.

Περιγραφή: Όταν η Heizel συναντά τον Augastus, ανακαλύπτει την αδερφή ψυχή της και μαζί του θα μοιραστεί τους φόβους, το άγχος, τους προβληματισμούς, αλλά και μία αγάπη που αγγίζει τις καρδιές σας. Οι δυο τους με το μοναδικό τους χιούμορ και την ειλικρίνεια τους θα αναζητήσουν απαντήσεις σε καθολικά ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Star_rating_5_of_5

3.Δράμα. 

  • Middle School: Worst Years Of My Life.

Δημοσίευση: 07 Οκτωβρίου 2016.

Διάρκεια: 01.32

Σκηνοθέτης: Steve Carr.

Συγγραφέας: James Patterson.

Πρωταγωνιστές: Griffin Gluck, Lauren Graham, Thomas Barbusca, Rob Riggle, Andy Daly και Isabela Moner.

Περιγραφή: Η ιστορία ακολουθεί τον Rafe Khatchadorian καθώς ξεκινάει το γυμνάσιο, και πρέπει να αντιμετωπίσει τα μπλεγμένα συναισθήματα του πρώτου του έρωτα, του σχολικού εκβιασμού και τα προβλήματα στο σπίτι του. Μετά από μία άδικη πράξη του διευθυντή του, ο Rafe βάζει σκοπό να σπάσει και τους 148 κανόνες του σχολείου.

Star_rating_5_of_5

4. Περιπέτεια:

  • The Maze Runner.

Δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2015.

Διάρκεια: 01,53

Σκηνοθέτης: Wes Ball.

Συγγραφέας: James Dashner.

Πρωταγωνιστές: Dylan O’brien, Kaya Scodelario, Thomas – Brodie Sangster, Will Poulter, Patricia Clarkson, Aml Ameen και Ki Hong Lee.

Περιγραφή: Όταν ο ανελκυστήρας ανοίγει, ο Thomas δεν θυμάται ούτε το όνομά του. Αλλά δεν είναι ο μόνος, ένας στρατός αγοριών τον καλωσορίζουν στην μέση ενός άθλιου λαβύρινθου. Τα αγόρια αυτά δεν έχουν καμία ιδέα γιατί βρίσκονται εκεί ή τι γίνεται στον κόσμο έξω. Όταν, όμως, θα εμφανιστεί ένα κορίτσι με ένα μήνυμα πρέπει να βρουν ένα τρόπο να ξεφύγουν ή να πεθάνουν.

Star_rating_5_of_5

  • The Mortal Instruments.

Δημοσίευση: 21 Αυγούστου 2013.

Διάρκεια: 02.10

Σκηνοθέτης: Harald Zwart.

Συγγραφέας:Cassandra Clare.

Πρωταγωνιστές: Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan, Kevin Zegers, Jemima West, Godfrey Gao, Lena Headly, Jonathan Rhys Meyers, Aiden Turner, Kevin Durand και Jared Harris.

Περιγραφή: Η Clary Fray αρχίζει να βλέπει και να ζωγραφίζει περίεργα σύμβολα ανησυχώντας την μητέρα και τον νονό της. Αργότερα, όταν η Clary ήταν έξω με τον κολλητό της για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, εκείνη είναι η μόνη που βλέπει τον Jace να σκοτώνει κάποιον. Μετά από λίγο μαθαίνει ότι κάποιος έχει απαγάγει την μητέρα της. Η Clary ανακαλύπτει πολλά πράγματα για έναν κόσμο που δεν ήξερε ότι υπάρχει, όταν ακολουθεί τον Jace σε μία περιπέτεια με σκοπό να βρει την μητέρα της.

Star_rating_4_of_5 (1)

 

  • Divergent

Δημοσίευση: 18 Μαρτίου 2014.

Διάρκεια: 02.19

Σκηνοθέτης: Neil Burger.

Συγγραφέας: Veroniaca Roth.

Πρωταγωνιστές: Shailene Woodley, Theo James, Ashley Judd, Jai Courtney, Ray Stevenson, Zoe Kravitz, Miles Teller, Tony Goldwyn, Ansel Elgort, Maggie Q και Kate Winlset.

Περιγραφή: Η κοινωνία έχει χωριστεί σε πέντε μέρη: Abnegation, Amity, Candor, Dauntless και Erudite, όσοι δεν έχουν φατρία ονομάζονται Factionless. Στην ηλικία των 16 κάθε άτομο περνάει ένα τεστ που θα του πει σε ποια φατρία ανήκει χωρίς όμως να τους αναγκάζει να πάνε εκεί. Η Beatrice Prior είναι διαφορετική, είναι απόκλιση. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα περάσει από πολλές δοκιμασίες και περιπέτειες για να μπορέσει να επιβιώσει.

Star_rating_4_of_5 (1)

 

5. Επιστημονική Φαντασία.

  • Now You See Me.

Δημοσίευση: 21 Μαίου 2013.

Διάρκεια: 01.55

Σκηνοθέτης: Louis Leterrier.

Πρωταγωνιστές: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Michael Caine και Morgan Freeman.

Περιγραφή: Τέσσερις ερασιτέχνες μάγοι ο Danny Atlas, Merrit McKinney, Henley Reeves και Jack Wilder βρίσκουν στα πράγματά τους από μία κάρτα που τους οδηγούν σε ένα άδειο διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη, όπου βρίσκουν πληροφορίες για έναν άγνωστο. Από εκεί ξεκινάει η περιπέτεια τους η οποία περιέχει μυστήριο, κλάμα αλλά και γέλιο.

Star_rating_4_of_5 (1)

  • Project Almanac.

Δημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2015.

Διάρκεια: 01.46

Σκηνοθέτης: Dean Israelite.

Πρωταγωνιστές: Jonny Weston, Sofia Black – D’Elia, Sam Lerner, Allen Evangelista, Virginia Gardner και Amy Landecker.

Περιγραφή: Η ιστορία ξεκινάει με κάποιους μαθητές λυκείου που βρίσκουν μία παλιά κάμερα του πατέρα ενός από τα παιδιά. Στο βίντεο  που βρίσκουν παρατηρούν κάτι ανεξήγητο. Ένα από τα παιδιά βλέπει τον εαυτό του  με την τωρινή του μορφή στο πάρτι γενεθλίων του που έκανε όταν ήταν επτά ετών. Έπειτα ακούνε κάποιους περίεργους ήχους από το υπόγειο του σπιτιού. Ανακαλύπτουν ότι ο ήχος προέρχεται από μία μηχανή χρόνου που είχε αρχίσει  ο πατέρας τους αλλά ποτέ δεν ολοκλήρωσε εξαιτίας ενός θανατηφόρου ατυχήματος. Με την ανακάλυψή τους αυτή θα βρεθούν σε περιπέτειες και αδιέξοδα.

Star_rating_3_of_5

 

Βιβλιογραφία:

Dashner, J. (2013). The Maze Runner. Frome: The Chicken House.

Moyes, J. (2016). Πριν έρθεις εσύ. Αθήνα: Εκδόσεις Ψυχογιός.

Green, J. (2013). Το λάθος αστέρι. Αθήνα: Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη.

 

Top