Εναλλακτικός τρόπος ζωής …λόγω κρίσης..

krish

Τώρα που έπιασε κρίση τέρμα καφετερίες, τέρμα τα ψώνια, τέρμα διασκέδαση

Εεεε όχι και η διασκέδαση! Μπορεί να μην έχουμε χρήματα  αλλά η διασκέδαση δεν λείπει ποτέ.  Για αυτό ετοιμαστείτε να γιορτάσουμε την φτώχια μας.

Πάντα μπορείς να βρεις εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης όταν είσαι με την παρέα ή πιο εκλεπτυσμένα πρόσωπα όλα μπορούνε να γίνουνε με καλή διάθεση.

Καιρός ήταν να ψάξετε στα ντουλάπα που έχετε αφήσει τα σκονισμένα επιτραπέζια

Καλέστε την παρέα για ένα απόγευμα γεμάτο επιτραπέζια. Να είσαι έτοιμος να τους κατατροπώσεις! Επίσης μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα δικό σας επιτραπέζιο. Σκεφτείτε κανόνες διασκεδαστικούς και δύσκολους δεν θα χρειαστείτε πολλά. Μολυβί, χαρτί  και μπορείτε σαν βάση να πάρετε από μια οποιαδήποτε κουτά ακόμα και παπουτσιών …

Δεν έχετε χρήματα να πάτε σινεμά DON’T WORRY  παίδες όλα  καλά. Φτιάξε ένα «HOME CINEMA» δες ταινίες παλιές που σίγουρα έχεις ξεχάσει αλλά και ελληνικές και ξένες κωμωδίες. Υπάρχουν ταινίες και για τα δύο φύλα, ρομάντζο για τα κορίτσια και για τα αγόρια μας ταινίες δράσης με τον Τσακ Νορις. Κατεβαστέ από το «you tube» σε ένα dvd και απολαύστε την ταινία στην τηλεόραση. Μπορείτε επίσης  να το παίξετε και κριτικοί και στο τέλος κάθε ταινίας να γράψετε καθένας τις κριτικές του.

Τώρα με την κρίση ποιος μπορεί να πάει club όμως τώρα το club έρχεται σε εσένα.

Δημιούργησε εύκολα το δικό σου club. Θα χρειαστείς:

1) καλά cd

2) ηχεία

3) παρέα και πολλή όρεξη.

4) διακόσμησε το σπίτι για να μοιάζει με club χρησιμοποίησε παλιά στολίδια από πάρτι και βγάλε τα εύθραυστα  (για να μην πέσει ξύλο!)

Βάλε δυνατά μουσική και πάμε για πάρτι! (αλλά πρόσεχε να μην παραβείς τους κανόνες του σπιτιού και τους κοινωνικούς).

Τέλος μπορείτε να αξιοποιήσετε δημιουργικά την Κυριακή κάνοντας ποδήλατο. Όλοι έχετε ένα ποδήλατο και αν όχι μπορείτε να νοικιάσετε για μια μέρα, είναι υπερβολικά φτηνό. Πάρετε την παρέα σας και πάτε μια βόλτα με τα ποδήλατα στην έξοχη να πάρετε καθαρό αέρα. Καιρός ήταν να δείτε τα αξιοθέατα της όμορφης πόλης μας πηγαίνοντας βόλτα με τα ποδήλατα. Επίσης το ποδήλατο είναι πολύ οικονομικό μέσο μεταφοράς για την καθημερινή μας ζωή. Καλή διασκέδαση!

Ας  κινηθούμε και στον τομέα της μόδας που σίγουρα ενδιαφέρει τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια. Θέλουμε να πάμε για ψώνια και ζητάμε από τους γονείς να μας δώσουνε χρήματα. Όχι χρήματα, όχι χαρά! Ποιος το λέει αυτό; Αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Σίγουρα έχετε εκατομμύρια ρούχα που δεν τα φοράτε είτε γιατί δεν σας κάνουνε είτε γιατί δεν είναι στην μόδα. Φέρτε τα όλα στα μέτρα σας. Πάρτε τα παλιά ρούχα και μετατρέψτε τα σε στιλάκια. Ξεκινήστε με μια απλή μπλούζα t-shirt που μπορείτε να την μετατρέψετε ακόμα και σε τσάντα εδώ υπάρχει ένα blog για να πάρετε φοβερές ιδέες http://www.mama365.gr/4608/pos-na-metamorfosete-ta-ahrhsta-royha-se-modata.html

Οκ λοιπόν ελπίζω να βοήθησα και να μετατρέψατε την κρίση σε διασκέδαση …

Άρθρο από την μαθήτρια Ελένη Τοψαχαλίδη

Σχολιάστε

Top