1ο τεύχος

Samsung Galaxy Z FLIP 3

Το νέο αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Z Flip3 είναι φτιαγμένο για όσους δεν ακολουθούν την μόδα, αλλά την δημιουργούν. Το νέο foldable της Samsung δεν είναι απλά το νέο μοντέλο, είναι από μόνο του μια δήλωση. ….

download

Παιδική Παχυσαρκία. Τι είναι και ποια τα αίτια εμφάνισης της.

Η παιδική παχυσαρκία έχει χαρακτηριστεί τις τελευταίες δεκαετίες ως επιδημία. Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει πια την προσοχή των πολιτικών, των επιστημόνων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των πολιτών. Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής, της εργασίας ….

e

Τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι για περιορισμό κατανάλωσης.

Καθώς τα κρύα έχουν «μπει» για τα καλά, η προσοχή μας στρέφεται στην προετοιμασία του προσωπικού μας χώρου για τον ερχόμενο χειμώνα! Ειδικότερα φέτος που οι συνθήκες απαιτούν να περνάμε περισσότερο χρόνο μένοντας σπίτι, γνωρίζουμε πως ….

17η Νοεμβρίου

Στο σχολείο μας έγιναν εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου. Οι καθηγητές κα. Τερζάκη Κλαίρη, ο κος Καλαθάκης Νικόλαος και η κα. Κασιμάτη Ειρήνη, επιμελήθηκαν την γιορτή κάνοντας μας να νιώσουμε και να ….

laughter2_195102249

Για γέλια…

- Μαμά;; Για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έχουμε αστέρι ή να ανέβω; – Μπες στην φάτνη, δεν έχουμε γαϊδούρι! …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… – Αν δεν ξέρετε πόσο χρονών είναι, βάλτε την να κάτσει σε χαληλή καρέκλα. Αν πει ….

569287

Μισός Βασιλιάς (HALF A KING)

ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ) Abercrombie Joe   «Ορκίστηκα να πάρω εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα μου. Μπορεί να “μαι μισός άντρας, αλλά ο όρκος που πήρα ήταν ολόκληρος». Αδύναμος κι ανάξιος ….

download

Apple watchOS 9

Mε μια νέα ενημέρωση watchOS 9 για το Apple Watch, η εταιρεία φέρνει μια ουσιαστική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ρολογιού όταν χρειάζεται. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται χειροκίνητα μέσω του Κέντρου Ελέγχου ….

233999424-300-230811

Αινίγματα.

1.Ένας γιατρός και ένα αγόρι ψάρευαν. Το αγόρι ήταν ο γιος του γιατρού, αλλά ο γιατρός δεν ήταν ο πατέρας του αγοριού. Ποιος ήταν ο γιατρός; Η μητέρα του!   2. Αν έξι παιδιά και ….

αρχείο λήψης (1)

Κρητικά κάλαντα

Τα κάλαντα ίσως είναι ένα από τα λίγα έθιμα που διατηρούνται αναλλοίωτα ακόμα και σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας. Τα κάλαντα είναι ένα αρκετά παλιό έθιμο και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι συνδέεται ….

vasilopita-2021

Συνταγή Βασιλόπιτας

Υλικά 400 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ 300 γρ ζάχαρη 5 μέτρια αυγά 130 γρ ηλιέλαιο 120 γρ λιωμένο βούτυρο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι ????150 γρ χυμό πορτοκάλι 1 κτγ μαχλέπι 1/2 κτγ κάρδαμο(κακουλέ) 20 γρ μπέικεν ….