Τα δελφίνια στο Βερολίνο!

Τα δελφίνια στο Βερολίνο!

 

 Με στόχο την απόκτηση εμπειρίας σε διεθνείς αγώνες, τα Δελφίνια της πόλης μας ταξίδεψαν από τις 28/2 -2/3 για να πάρουν μέρος στο InternationalSwimandwinMeeting, στο Βερολίνο της Γερμανίας. Στο ταξίδι πήραν μέρος 30 αθλητές, οι οποίοι επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Λούσιος Παύλος, μαθητής στο 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας κέρδισε την 3η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 200 μέτρα πεταλούδα. Άλλες συμμετοχές από παιδιά του σχολείου μας ήταν του Νίκου Βαρβαρούση, Ιωάννη Βερίκοκου, Στάθη Βλάχου, μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και του Δημήτρη Μούτσου, μαθητή της Α’ Γυμνασίου.

“Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε πολλά μετάλλια και να ανέβουμε στο βάθρο του νικητή, διότι ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και οι αγώνες σχεδόν Ευρωπαϊκοί. Μας αρκεί τουλάχιστον που συμμετείχαμε σε κάτι τόσο μεγάλο για την ομάδα μας” πρόσθεσε ο κ. Παναγιώτης Σπανόπουλος, προπονητής της ομάδας της προ αγωνιστικής κατηγορίας.

 Τα παιδιά όχι μόνο πέρασαν πέντε υπέροχες μέρες στο Βερολίνο ανταγωνιζόμενα μεγάλες ομάδες αλλά περιηγήθηκαν στους δρόμους της πόλης και τα αξιοθέατα της. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να συνεχίσετε να μας κάνετε περήφανους.

                                                                             Ιωαννίδου Ιωάννα Α2 

                                                                                                  Χρήστος Πετρίδης  Α4

 

Σχολιάστε

Top