Σύλλογος ποδηλασίας Assos for bikes

Σύλλογος  ποδηλασίας  Assos  for bikes

 

 

 

 

 

 

Συμμετέχω σε έναν σύλλογο  ποδηλασίας τον Assos  for bikes και θέλοντας να μάθω περισσότερα στοιχεία αποφάσισα να ρωτήσω κάποιον από τα μέλη για αυτόν τον σύλλογο!

Έμαθα λοιπόν ότι ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2013. Την ιδέα για τη ίδρυση αυτού του συλλόγου την είχε ο αντιπρόεδρος Βάιος Κουγιουμτζόγλου μαζί με τον αδελφό του Σπύρο Κουγιουμτζόγλου και 2 φίλους που αγαπάνε πολύ το ποδήλατο. Τα μέλη συμμετέχουν σε αγώνες και γι΄ αυτό το λόγο προπονούνται με ειδικό πρόγραμμα που ετοιμάζει ο προπονητής. Ο προπονητής της ομάδας είναι ο Γεώργιος Τέντζος. Οι προπονήσεις γίνονται 4 φορές την εβδομάδα 3 καθημερινές και 1 μέρα το Σαββατοκύριακο. Η έδρα αυτής της ομάδας είναι στο προάστιο.

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να πληρεί κάποιος  για να συμμετέχει στην ομάδα είναι: πρώτα από όλα να αγαπάει το ποδήλατο, να είναι υγιής και να καταλάβει για ποιο λόγο κάνει ποδήλατο και όχι επειδή απλά κάνει βόλτα στην πόλη. Πρέπεινα ξέρει ότι με το ποδήλατο αθλείται σωματικά αλλά  και πνευματικά.

Οι στόχοι του συλλόγου είναι να αναδείξει το άθλημα της ποδηλασίας, να φέρει τον κόσμο κοντά στο ποδήλατο και να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδηλατών να πάνε σε Πανελλήνιους αγώνες. Αγώνες ορεινής ποδηλασίας  και ποδηλασίας δρόμου διοργανώνονται κάθε μήνα. Κάποιος μπορεί να αγωνιστεί, όταν νιώσει έτοιμος και έχει κάνει την σωστή προπόνηση, κάτι που μπορεί να πάρει από 3 έως και 6 μήνες. Συμμετέχοντας κάποιος σε αγώνες καταφέρνει να δημιουργήσει νέες παρέες, να κάνει καινούργιους φίλους. Θα χαρώ να σας δω σε αυτόν το σύλλογο για να διαπιστώσετε κι εσείς πόσα πολλά μπορείτε να κερδίσετε με την ποδηλασία!!!

Τα στοιχεία του συλλόγου είναι:  Assosptolemaida@gmail.comτηλέφωνο: 2463022326 , διεύθυνση: Κανάρη 2.

Κωνσταντίνος Λιλής   Α2

 

Σχολιάστε

Top