Καραντίνα

Η εμπειρία μου με την Covid ήταν σχετικά καλή. Το κατάλαβα όταν έκανα τεστ, επειδή οι γονείς μου ήταν ήδη θετικοί. Ήταν Τρίτη βράδυ. Η καραντίνα είχε ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα. Όταν το είδα το τεστ, αγχώθηκα πάρα πολύ. Είχα ακούσει πολλά στην τηλεόραση γι΄αυτούς που είχαν covid, ότι έμπαιναν στο νοσοκομείο και είχαν βαριά συμπτώματα. Όμως, ευτυχώς, τίποτα. Κανένας από την οικογένειά μου δεν είχε βαριά συμπτώματα. Μόνο εγώ και η μαμά μου είχαμε έναν βήχα. Χρειάστηκε να πάρω φάρμακα για να σταματήσει.

Οι μέρες μου περνούσαν δύσκολα και με την οικογένειά μου έπαιζα πολλά επιτραπέζια και κάθε βράδυ βλέπαμε ταινίες. Αν και περνούσα ωραία, μου έλλειψαν πολύ οι φίλοι μου και οι δάσκαλοί μου. Θα προτιμούσα να μπορώ να βγω να παίξω κανονικά και να συναντήσω τους φίλους μου. Θα προτιμούσα να μπορούσα να βγω κανονικά και να συναντήσω τους φίλους μου. Τις ώρες μου τις περνούσα κάνοντας τα μαθήματά μου, ζωγραφίζοντας και ακούγοντας μουσική. Παρόλα αυτά δεν ένιωσα μοναξιά, γιατί είχα συντροφιά τον αδελφό μου. Όταν τελειώναμε τα μαθήματα, παίζαμε μέχρι αργά το βράδυ και περνούσαμε

Επιτέλους, το τεστ βγήκε αρνητικό και είμαι πολύ χαρούμενη. Επέστρεψα στο σχολείο και όλα είναι κανονικά όπως πριν. Μπορώ να κυκλοφορήσω ελεύθερα και να περάσω καλά με την οικογένειά μου.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης