8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

 

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο σχολείο μας διοργανώσαμε δράσεις για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Εμείς, οι μαθήτριες της Στ τάξης, βοηθήσαμε ως εθελόντριες τη γυμνάστριά μας κα Ελένη Φωτιάδου.

αθλητικη 1

Χωριστήκαμε σε ζευγάρια και αναλάβαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά των μικρών τάξεων στις διάφορες δράσεις, έτσι ώστε να γίνουν όλες με τάξη και να ευχαριστηθούν όλα τα παιδιά. Πραγματικά, όλα τα παιδιά έκαναν όλες τις δραστηριότητες με επιτυχία, ακολούθησαν τις οδηγίες μας και πέρασαν πολύ όμορφα.

αθλητ 5 αθλητικη 2 αθλητ 4

Εμείς ως εθελόντριες νιώσαμε χαρά που βοηθήσαμε και ικανοποίηση που όλα πήγαν καλά. Διασκεδάσαμε κι εμείς μαζί με τα μικρά παιδιά, και γενικά ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που δε νομίζω να την ξεχάσουμε. Βέβαια, ομολογούμε πώς κουραστήκαμε αρκετά, αλλά έτσι είχαμε την ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο των εκπαιδευτικών. Σας προτείνουμε να γίνετε και εσείς εθελοντές και να βοηθήσετε να βελτιωθούν οι κοινωνικές οικονομικές, περιβαλλοντικές, αθλητικές και άλλες θεμελιώδεις ανάγκες της κοινωνίας μας.

Γεωργιάδου Ελένη, Στ΄

Γκέκα Κωνσταντίνα, Στ΄

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης