Μαίρη Πόππινς – τότε και τώρα

Μία απολαυστική οικογενειακή ταινία, η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να παρακολουθήσει μία αστεία και χαρούμενη ταινία, χωρίς περιορισμό ηλικίας είναι η “Mary Poppins”. Το πολυαγαπημένο αυτό μιούζικαλ έχει δημιουργηθεί με μεράκι και σεβασμό στα παιδιά από την Walt Disney Pictures, σε σκηνοθεσία  του Άγγλου Robert Edward Stevenson, με την συμμετοχή των ταλαντούχων ηθοποιών όπως :Julie Andrews, Richard Wayne Van Dyke, David Cecil MacAlister Tomlinson, Glynis Johns, Hermione Youlanda Ruby Clinton-Baddeley, Karen Dotrice, Matthew Garber, Elsa Sullivan Lanchester, Arthur Veary Treacher, John Reginald, Reta Saw και πολλών άλλων.

Καθώς η ταινία ανήκει στην κατηγορία των μιούζικαλ, δηλαδή εμπεριέχει πολλά τραγούδια, έπρεπε αυτά να είναι ιδιαίτερα φροντισμένα. Το δύσκολο αυτό έργο ολοκλήρωσαν με επιτυχία οι Αμερικανοί συνθέτες και στιχουργοί Richard Morton Sherman, Robert Bernard Sherman και Irwin Kostal. Η ταινία έχει συνολική διάρκεια 139λεπτά, δηλαδή 2ώρες και 19 λεπτά. Αυτή η διαχρονική ταινία προήλθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 27Αυγούστου του 1964.

Το 2018 ακολούθησε την επιτυχία της πρώτης ταινίας και προβλήθηκε στους κινηματογράφους η ταινία «Η Μαίρη Πόππινς επιστρέφει», με την Emily Blunt στον ρόλο της μαγικής νταντάς.

Mary Poppins returns

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης